Knihovna AV ČR, v. v. i.
  • Odhlásit
  • Přihlášení
  • Jazyk
    • English
    • Čeština
  • Instituce
    • Knihovna AV ČR
    • Souborný katalog AV ČR
    • Archeologický ústav Brno
    • Archeologický ústav Praha
    • Astronomický ústav
    • Biofyzikální ústav
    • Botanický ústav
    • Etnologický ústav
    • Filosofický ústav
    • Fyzikální ústav
    • Fyziologický ústav
    • Geofyzikální ústav
    • Geologický ústav
    • Historický ústav
    • Masarykův ústav
    • Matematický ústav
    • Orientální ústav
    • Psychologický ústav
    • Slovanský ústav
    • Sociologický ústav
    • Ústav analytické chemie
    • Ústav anorganické chemie
    • Ústav pro českou literaturu
    • Ústav dějin umění
    • Ústav fyziky atmosféry
    • Ústav fotoniky a elektroniky
    • Ústav fyzikální chemie J. H.
    • Ústav fyziky materiálů
    • Ústav geoniky
    • Ústav pro hydrodynamiku
    • Ústav chemických procesů
    • Ústav informatiky
    • Ústav pro jazyk český
    • Ústav jaderné fyziky
    • Ústav makromolekulární chemie
    • Ústav pro soudobé dějiny
    • Ústav přístrojové techniky
    • Ústav státu a práva
    • Ústav struktury a mechaniky hornin
    • Ústav teoretické a aplikované mechaniky
    • Ústav teorie informace a automatizace
    • Ústav výzkumu globální změny
Pokročilé vyhledávání
  • Domovská stránka
  • Vyhledávání: "Cristina Ost Lopes, Jackelline"
  • Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno 1 - 1 of 1 pro vyhledávání: '"Cristina Ost Lopes, Jackelline"'
1
Carcass traits in broilers fed diets containing L-glutamine and organic zinc
Autor: Pereira Lima, Daniela Cristina, da Silva Costa Moreira, Elvania Maria, Gomes da Silva, Sandra Regina, Lima Fernandes, Mirian, Nery Ribeiro, Mabell, Pereira Araújo , Tatiele, Cristina Ost Lopes, Jackelline, Martins Ferreira , Jefferson Douglas, Batista Lopes , João, Valente de Figueiredo , Agustinho
Publikováno v: Brazilian Journal of Veterinary Medicine; Vol. 42 No. 1 (2020); e113320
Revista Brasileira de Medicina Veterinária; v. 42 n. 1 (2020); e113320
The objective of this study was to evaluate the effect of L-glutamine and organic zinc in diets for broilers on the parameters of carcass and meat yields, chemical composition and nutrient deposition in poultry carcasses at 21 days of age. Ross chick
Externí odkaz: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::18a2ff2e2b6f76b0a94b895b9adddfed
https://rbmv.org/BJVM/article/view/1133/1018
Zobrazit plný text záznamu

Vyhledávací nástroje:

  • RSS
  • Poslat e-mailem

Upřesnit hledání

Omezení vyhledávání
Plný text Recenzováno Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
  • 1 OpenAIRE

Možnosti vyhledávání

  • Tematická mapa
  • Historie vyhledávání
  • Pokročilé vyhledávání

Objevte více

  • Abecední procházení

Hledáte pomoc?

  • Tipy pro vyhledávání
načítá se......