Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Crist, C.A."'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2018 68:349-359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Impact of sodium lactate and vinegar derivatives on the quality of fresh Italian pork sausage links.
Autor:
Crist, C.A.1, Williams, J.B.1 bwilliams@fsnhp.msstate.edu, Schilling, M.W.1, Hood, A.F.1, Smith, B.S.2,3, Campano, S.G.2
Publikováno v:
Meat Science. Apr2014, Vol. 96 Issue 4, p1509-1516. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.