Zobrazeno 1 - 10
of 869
pro vyhledávání: '"Crispness"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3830 (2024)
This study focused on persimmons and applied variable-temperature pressure-differential puffing drying to produce persimmon chips. The effects of puffing pressure, holding time, drying temperature, and duration on moisture content, crispness, and sen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbc9daa2243a4d96ba6aa1b02e80c665
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 10, p 1049 (2024)
Increasing consumption of apples (Malus domestica Borkh.) produced in Norway requires the availability of superior cultivars and extended marketability. Favorable texture and slow softening are important traits for consumer appreciation and postharve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5468fe7d2fb64a2ba428b4e0b6490ed3
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2411 (2024)
Blowing agent-assisted extrusion cooking is a novel processing technique that can alter the expansion of extruded snacks and, thus, enhance their physical appeal, such as texture. However, to this day, this technique has only been studied for ingredi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b23da99a71d4bd5bb2f1c9cd2f1bad1
Autor:
Saksit Sonsomboonsuk, Tiraporn Junyusen, Pornpimol Moolkaew, Payungsak Junyusen, Tawarat Treeamnuk, Peerawat Taengsopha, Natthaporn Chatchavanthatri, Siriwan Nawong, Phakkhananan Pakawanit
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 101001- (2024)
This research investigates the effect of cooking methods prior to puffing on the quality of puffed germinated brown rice (GBR). The cooking methods include parboiling and steaming (PS), electric rice cooking (EC), ultrasonic pretreatment and parboili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b352be61da74f73b823f8bd6cdb75b3
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 11, Pp 20940-20951 (2023)
Edge detection is a basic problem in computer vision and image processing. The main purpose of edge detection is to identify points with obvious brightness changes in digital images. At present, there are many good detection methods, but most of them
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a300b4983f984c4aa78cf8f8f2929015
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 13, Iss 2, Pp 432-443 (2022)
The objective of this study was to evaluate the effects of starch, lipid, and protein components in flour on the mechanical properties of Indonesian Biji Ketapang (BK) cookies. Since the type of flour determines the amounts of nutrients, three typ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252bbf44c9d04d0a85d59259c581d706