Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Criselda Toto"'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2023 339
Autor:
Martins Melo, Anderson Adriano, Olabode, Paul Nifemi, Atamian, Hagop S., Nyakundi, Brian, Pacioles, Criselda Toto, Prakash, Anuradha
Publikováno v:
In Radiation Physics and Chemistry December 2021 189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 339:111287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 245:977-986
Antioxidant effect of roasted coffees added to modified atmosphere packaged (MAP) refrigerated ground pork (1 g/kg) as ground, lyophilized brew, and lyophilized spent coffee was evaluated over 21 days. Pork with added coffee had significantly lower T
Autor:
Maria Criselda Toto, Vrani Ibarra-Junquera, Akanksha Jain, Karina Rodriguez, Anuradha Prakash, José de Jesús Ornelas-Paz
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 11:2153-2163
The objective of this study was to determine if oranges in the top and bottom layers within a Standard Place Pack were impacted differently by irradiation after long-term storage. ‘Barnfield’ Navel oranges were packed in Standard Place Pack carto
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 66:244-251
The ability of light and dark roasted coffee (1 g/kg) in varying application forms (spent ground [SCG], whole ground [WGC], or lyophilized brew [LBC]) to inhibit lipid and protein oxidation in cooked pork patties stored at −18 °C was monitored ove
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 60:29-35
Rosemary extracts are commonly utilized in the meat industry to control oxidation. Roasted coffee, a source of antioxidants, was investigated for its utility as a less costly rosemary replacement for meat. Ground beef with 0–2 g salt/100 g was trea