Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Cripwell, P."'
Text simplification intends to make a text easier to read while preserving its core meaning. Intuitively and as shown in previous works, these two dimensions (simplification and meaning preservation) are often-times inversely correlated. An overly co
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2404.03278
Automatic evaluation for sentence simplification remains a challenging problem. Most popular evaluation metrics require multiple high-quality references -- something not readily available for simplification -- which makes it difficult to test perform
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2310.08170
To date, most work on text simplification has focused on sentence-level inputs. Early attempts at document simplification merely applied these approaches iteratively over the sentences of a document. However, this fails to coherently preserve the dis
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2305.06274
Autor:
Jason Spendelow, Clare Cripwell, Rebecca Stott, Kathryn Francis, Jenny Powell, Kate Cavanagh, Ruth Corbett
Publikováno v:
Veterinary Medicine and Science, Vol 10, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Background Veterinary professionals experience higher psychological distress and lower wellbeing compared with the general population. Identifying workplace stressors is key to understanding and alleviating these difficulties. Objective Iden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b74b554133e14c61a2cbba4a29a5bd66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Industrial & Engineering Chemistry Research; 4/3/2024, Vol. 63 Issue 13, p5912-5930, 19p
Autor:
Nicoletta Gronchi, Nicola De Bernardini, Rosemary A. Cripwell, Laura Treu, Stefano Campanaro, Marina Basaglia, Maria R. Foulquié-Moreno, Johan M. Thevelein, Willem H. Van Zyl, Lorenzo Favaro, Sergio Casella
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2022)
Natural yeast with superior fermentative traits can serve as a platform for the development of recombinant strains that can be used to improve the sustainability of bioethanol production from starch. This process will benefit from a consolidated biop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3192abb9dc5a40fb8bc0ffa3c56bf5a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.