Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Criollo cocoa beans"'
Autor:
Marleni Medina-Mendoza, Roxana J. Rodriguez-Pérez, Elizabeth Rojas-Ocampo, Llisela Torrejón-Valqui, Armstrong B. Fernández-Jeri, Guillermo Idrogo-Vásquez, Ilse S. Cayo-Colca, Efraín M. Castro-Alayo
Publikováno v:
Heliyon, Vol 7, Iss 2, Pp e06154- (2021)
We studied the effect of substituting partially, cocoa butter (CB) with Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) oil (SIO) on rheology, bioactive properties, and sensory preferences in potentially functional chocolate. For this 70% dark chocolates were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/084ba038ca6d451bba46e8a6a2e01834
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.