Zobrazeno 1 - 10
of 1 465
pro vyhledávání: '"Cricket flour"'
Autor:
Khalil, Reine1,2 (AUTHOR) reine.khalil@upc.edu, Kallas, Zein1,3 (AUTHOR) zein.kallas@upc.edu, Pujolà, Montserrat1 (AUTHOR), Haddarah, Amira2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p9443-9457. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teresa Fuentes-Guardiola, Lucía1 luciafuentes18@gmail.com, García-Martínez, Oswaldo1 drogarcia@yahoo.com.mx, Enrique CastrejónAntonio, Jesús2 jcastrejon3@ucol.mx, Carolina Landeros-Gálvez, Elsa1 elsa_landeros@hotmail.com, María Ochoa-Fuentes, Yisa1 yisa8a@yahoo.com
Publikováno v:
Investigación y Ciencia de la Universidad Autónoma de Aguascalientes. 2024, p1-15. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bartkiene, Elena1,2 (AUTHOR), Starkute, Vytaute1,2 (AUTHOR), Katuskevicius, Konstantinas1 (AUTHOR), Laukyte, Neringa1 (AUTHOR), Fomkinas, Markas1 (AUTHOR), Vysniauskas, Edikas1 (AUTHOR), Kasciukaityte, Paulina1 (AUTHOR), Radvilavicius, Emilis1 (AUTHOR), Rokaite, Skaiste1 (AUTHOR), Medonas, Domantas1 (AUTHOR), Valantinaviciute, Emilija1 (AUTHOR), Mockus, Ernestas2 (AUTHOR), Zokaityte, Egle1,2 (AUTHOR) egle.zokaityte@lsmuni.lt
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2022, Vol. 10 Issue 12, p4319-4330. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabina I. Wilkanowicz, Keara T. Saud
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 73, Iss 4, Pp 385-401 (2023)
Cricket flour was evaluated as an encapsulation material for protecting phenolic-rich fruit extracts (cranberry fruit and pomegranate peel extracts) and compared to pullulan. Electro-blow spinning (EBS) was used as a high throughput technique for enc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c6b0215c2d5412f93e1016c737eb6cf
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 23, Iss 2, Pp 20-25 (2023)
Thermal analysis methods, primarily thermogravimetric analysis (TGA), play an important role in the study of phase transitions and degradation of active food components and auxiliary substances during heating or cooling. The most important areas of a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebbd24b3b2624eb0be67ce854ac4ba61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.