Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Crevecoeur S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Korsak, N., Taminiau, B., Leclercq, M., Nezer, C., Crevecoeur, S., Ferauche, C., Detry, E., Delcenserie, V., Daube, G.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2015 98(6):3684-3689
Autor:
Delcenserie, V. *, Taminiau, B. *, Delhalle, L. †, Nezer, C. †, Doyen, P. *, Crevecoeur, S. *, Roussey, D. ‡, Korsak, N. *, Daube, G. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2014 97(10):6046-6056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 16, Iss 3, Pp 369-381 (2012)
A review of growth models in predictive microbiology to ensure food safety. Predictive microbiology aims to predict the evolution of microorganisms in foods using mathematical models. Several models have been published and the complexity of some of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b08c3f52ad1b430d975a49932bd4345e
Autor:
Hallin, M. *, Denis, O., Deplano, A., De Ryck, R., Crèvecoeur, S., Rottiers, S., de Mendonça, R., Struelens, M.J.
Publikováno v:
In Clinical Microbiology and Infection July 2008 14(7):659-669
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.