Zobrazeno 1 - 10
of 102 146
pro vyhledávání: '"Creamer, A."'
Autor:
Wang, Mingming1,2 (AUTHOR) wmm295813@163.com, Zhang, Feng1 (AUTHOR) 15762196909@163.com, Tan, Chunlei1 (AUTHOR) tcl98316@163.com, Huang, Si1 (AUTHOR) 18870918872@163.com, Mu, Hongyu1 (AUTHOR) muhongyu0710@163.com, Wu, Kuan1 (AUTHOR) wink577@163.com, Chen, Yinyan1 (AUTHOR) 18214081576@163.com, Sheng, Jun1,3,4 (AUTHOR) shengjunpuer@163.com, Tian, Yang1,3,4,5 (AUTHOR) tianyang1208@163.com, Wang, Ya6 (AUTHOR) wangya9188@126.com, Zhao, Cunchao1,2,3,7 (AUTHOR) wangya9188@126.com
Publikováno v:
Molecules. Sep2024, Vol. 29 Issue 18, p4469. 15p.
Autor:
Mostafa, Heba Sayed a, ⁎, Khaled, Omar b
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heba Sayed Mostafa, Omar Khaled
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101961- (2024)
Coffee is commonly consumed with a creamer to reduce the acidic taste, and rich foam is an important feature, particularly in instant coffee. We examined two aquafaba (AF) powders, chickpea and navy bean, as coffee creamers and foam enhancers using p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f1fcb1f17f549ef93b79e1d98f7e8b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xuan a, 1, Xu, Wanli a, 1, Wang, Weifei b, Luo, Riming c, Yang, Bo d, Lan, Dongming a, ⁎, Wang, Yonghua a, e, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2023 19
Autor:
Mingming Wang, Feng Zhang, Chunlei Tan, Si Huang, Hongyu Mu, Kuan Wu, Yinyan Chen, Jun Sheng, Yang Tian, Ya Wang, Cunchao Zhao
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 18, p 4469 (2024)
Non-dairy creamer is a class of microencapsulated powdered fats and oils that are widely used in the food industry. However, the oils used in it are hydrogenated vegetable oils, which contain large amounts of saturated fatty acids and are extremely h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a14f7530513e4cb7803908314966a14c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Hyunjong a, b, 1, Jeon, Hyejoo c, 1, Myeong, Jaeho c, Kwon, Chang Woo a, Chang, Pahn-Shick a, b, c, d, ∗
Publikováno v:
In LWT November 2021 151