Zobrazeno 1 - 10
of 101 075
pro vyhledávání: '"Cream cheese"'
Autor:
Gurbuz, Basak1 (AUTHOR), Cayir, Merve2 (AUTHOR), Akdeniz, Esra1 (AUTHOR), Akyıl Öztürk, Saniye3 (AUTHOR), Karaman, Safa4 (AUTHOR), Karimidastjerd, Atefeh1 (AUTHOR), Toker, Omer Said1 (AUTHOR) stoker@yildiz.edu.tr, Palabıyık, İbrahim5 (AUTHOR), Konar, Nevzat6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p5872-5881. 10p.
Autor:
Portaghi, Jalal1 (AUTHOR), Heshmati, Ali1 (AUTHOR) a.heshmati@umsha.ac.ir, Taheri, Mehdi1 (AUTHOR), Ahmadi, Ebrahim2 (AUTHOR), Khaneghah, Amin Mousavi3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2023, Vol. 11 Issue 10, p6060-6072. 13p.
Autor:
Shahraki, Reza1 (AUTHOR), Elhamirad, Amir Hossein1 (AUTHOR) ah.elhami@gmail.com, Hesari, Javad2 (AUTHOR), Noghabi, Mostafa Shahidi3 (AUTHOR), Nia, Ahmad Pedram1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Dec2023, Vol. 11 Issue 12, p8112-8120. 9p.
Autor:
Popescu, Liliana1 (AUTHOR), Cojocari, Daniela2 (AUTHOR), Lung, Ildiko3 (AUTHOR), Kacso, Irina3 (AUTHOR), Ciorîţă, Alexandra3,4 (AUTHOR), Ghendov-Mosanu, Aliona1 (AUTHOR), Balan, Greta2 (AUTHOR), Pintea, Adela5 (AUTHOR), Sturza, Rodica1 (AUTHOR) rodica.sturza@chim.utm.md
Publikováno v:
Molecules. Apr2023, Vol. 28 Issue 8, p3305. 20p.
Autor:
Muhammad Junaid, Tasbeeha Rehman, Muhammad Imran, Saima Inayat, Hifz Ur Rehman, Ehsan Ullah, Hafiz Shahzad Muzamil, Umair Younas
Publikováno v:
Discover Applied Sciences, Vol 6, Iss 11, Pp 1-12 (2024)
Abstract Cream cheese analogue is a soft cheese with a slightly sweet and pleasantly tangy taste. It is prepared using the substitutes of dairy fats and proteins partially or completely. Cream cheese analogue ingredients are purchased carefully keepi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1edefb06f0204ca3a4817a244708bf3e
Autor:
Caille, Coline1,2 (AUTHOR) coline.caille31@gmail.com, Boukraâ, Mariem1 (AUTHOR) cecile.rannou@oniris-nantes.fr, Rannou, Cécile1 (AUTHOR) clement.cataneo@oniris-nantes.fr, Villière, Angélique1 (AUTHOR) laurent.lethuaut@oniris-nantes.fr, Catanéo, Clément1 (AUTHOR), Lethuaut, Laurent1 (AUTHOR), Lagadec-Marquez, Araceli2 (AUTHOR), Bechaux, Julia2 (AUTHOR), Prost, Carole1 (AUTHOR) coline.caille31@gmail.com
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 20, p7224. 24p.
Autor:
Silva, Kívea Kássia de Paiva e1 (AUTHOR) k211199@dac.unicamp.br, Domingues Galli, Bruno2 (AUTHOR), Alban, Michelle1 (AUTHOR), Baptista, Débora Parra1 (AUTHOR), Nabeshima, Elizabeth Harumi3 (AUTHOR), Marfil, Paulo Henrique Mariano4 (AUTHOR), Gigante, Mirna Lúcia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. Sep2024, p1. 12p. 6 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.