Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Crassostrea rivularis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui Huang, Jianwei Cen, Daqiao Yang, Laihao Li, Chunsheng Li, Xianqing Yang, Yueqi Wang, Xiao Hu, Jinxu Wang, Qiuxing Cai
Peptides from oysters have several bioactive functions. In this study, we identified antioxidant peptides from oysters (Crassostrea rivularis) and investigated their structure–function relationship. We used an 8 kDa molecular-weight (MW) cut-off me
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f843cb54a699434cd7f214da1046334e
https://repository.publisso.de/resource/frl:6452572
https://repository.publisso.de/resource/frl:6452572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 6(6):1621-1628
Crude polysaccharide was prepared from Crassostrea rivularis by 30% (w/v) potassium hydroxide solution at 90°C for 120 min. Three fractions (OG 1, OG 2, and OG 3) were purified by DEAE ‐52 cellulose and Sepharose 2B gel column chromatography. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c456eeb84c727b0087ecf4ee0387a44
https://repository.publisso.de/resource/frl:6421483
https://repository.publisso.de/resource/frl:6421483
Autor:
Yuan Wang, Xiaosheng Shen, Feng Han, Cong Kong, Run-Run Gu, Hai-yan Zhang, Essy Kouadio Fodjo
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2018 (2018)
Journal of food quality, 2018:2060915
Journal of food quality, 2018:2060915
The growth ofVibrio parahaemolyticus (V. parahaemolyticus)in oysters during postharvest storage increases the possibility of its infection in humans. In this work, to investigate the growth or survival profiles in different media, pathogenicV. paraha
Publikováno v:
Applied Mechanics and Materials. 624:147-151
Using ammonium chloride (NH4Cl) as model compounds of ammonia nitrogen metabolites of crassostrea rivularis (oyster), the corrosion process of steel alloys by ammonia nitrogen metabolites of oyster was carried out in simulated seawater. Using A3 stee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.