Zobrazeno 1 - 10
of 1 738
pro vyhledávání: '"Crassostrea ariakensis"'
Publikováno v:
Fishery Modernization. Jun2024, Vol. 51 Issue 3, p17-24. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ge, Guangyu1,2 (AUTHOR) gegy001@163.com, Liu, Zhihong1,2,3 (AUTHOR) liuzh@ysfri.ac.cn, Yu, Tao4 (AUTHOR) cdyutao@126.com, Zhou, Liqing1,2,3 (AUTHOR) zhoulq@ysfri.ac.cn, Sun, Xiujun1,2,3 (AUTHOR) xjsun@ysfri.ac.cn, Li, Zhuanzhuan1,2,3 (AUTHOR) zhuanzhuanlee@163.com, Zheng, Yanxin4 (AUTHOR) zhengyanxin1989@163.com
Publikováno v:
Fishes (MDPI AG). Sep2023, Vol. 8 Issue 9, p459. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Yan1 (AUTHOR), Liu, Zhihong1,2 (AUTHOR), Chen, Xi1 (AUTHOR), Zhou, Liqing1,2 (AUTHOR), Sun, Xiujun1,2 (AUTHOR), Yu, Tao3 (AUTHOR), Wang, Xiaomei3 (AUTHOR), Zheng, Yanxin3 (AUTHOR), Wu, Biao1,2 (AUTHOR) wubiao@ysfri.ac.cn
Publikováno v:
Fishes (MDPI AG). Feb2023, Vol. 8 Issue 2, p65. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Xingzhi, Guan, Junliang, Zou, Ming, He, Pingping, Zhang, Li, Chen, Yongxian, Li, Wei, Wang, Dapeng, Yu, Ermeng, Zhong, Fangjie, Zhu, Peng, Yan, Xueyu, Xu, Youhou, Luo, Bang, Huang, Ting, Jiang, Linyuan, Wei, Pinyuan, Peng, Jinxia
Publikováno v:
In Genomics January 2024 116(1)
Autor:
Yan WANG, Biao WU, Zhihong LIU, Xi CHEN, Tao YU, Zhenyuan WANG, Xiujun SUN, Liqing ZHOU, Yanxin ZHENG
Publikováno v:
Progress in Fishery Sciences, Vol 44, Iss 1, Pp 210-218 (2023)
With the continuous improvement of living standards and expansion of oyster consumer groups, people are pursuing high-quality oysters, especially with fresh and sweet taste traits. At present, almost all varieties of oysters with different flavors en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eecdfbc5e4004f27ad0907bbbeee6810