Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Craeye, S."'
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology 15 January 2015 207(1-2):7-16
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology 15 September 2014 205(1-2):57-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
De Craeye, S., Speybroeck, N., Ajzenberg, D., Dardé, M.L., Collinet, F., Tavernier, P., Van Gucht, S., Dorny, P., Dierick, K.
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology 31 May 2011 178(1-2):64-69
Publikováno v:
In Veterinary Parasitology 2011 179(1):14-21
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Parasite Immunology. Sep2007, Vol. 29 Issue 9, p445-453. 9p. 1 Chart, 4 Graphs.
Autor:
Opsteegh, M., Langelaar, M., Sprong, H., den Hartog, L., De Craeye, S., Bokken, G.C.A.M., Ajzenberg, D., Kijlstra, A., van der Giessen, J., Risk Assessment of Toxic and Immunomodulatory Agents, Dep IRAS
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201
International Journal of Food Microbiology 139 (2010) 3
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2010, 139 (3), pp.193-201. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2010.02.027⟩
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201. Elsevier Science
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193. Elsevier
International Journal of Food Microbiology 139 (2010) 3
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2010, 139 (3), pp.193-201. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2010.02.027⟩
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193-201. Elsevier Science
International Journal of Food Microbiology, 139(3), 193. Elsevier
International audience; Different transmission routes, including the ingestion of undercooked meat, can result in Toxoplasma gondii infection in humans. The development of effective prevention strategies is hampered by a lack of quantitative informat