Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Cox, H. H. J."'
Publikováno v:
Water Environment Research, 2006 Feb 01. 78(2), 170-180.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045957
Publikováno v:
Water Environment Research, 2004 May 01. 76(3), 280-283.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045780
Publikováno v:
Water Environment Research, 2003 Sep 01. 75(5), 444-454.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045719
Publikováno v:
Water Environment Research, 2003 May 01. 75(3), 283-285.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045695
Publikováno v:
Water Environment Research, 2002 Nov 01. 74(6), 557-563.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045649
Autor:
Iranpour, R., Oh, S., Cox, H. H. J., Shao, Y. J., Moghaddam, O., Kearney, R. J., Deshusses, M. A., Stenstrom, M. K., Ahring, B. K.
Publikováno v:
Water Environment Research, 2002 Sep 01. 74(5), 494-507.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25045637
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water Science & Technology; 2005, Vol. 52 Issue 1/2, p283-288, 6p
Effects of transient temperature increases on odor production from thermophilic anaerobic digestion.
Publikováno v:
Water Science & Technology; 2005, Vol. 52 Issue 1/2, p229-235, 7p
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology; Jul2000, Vol. 54 Issue 1, p133-137, 5p, 1 Chart, 3 Graphs