Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"Cowan AA"'
Autor:
Wilkinson, Toby J, Cowan, AA, Vallin, HE, Onime, LA, Oyama, Linda B, Cameron, SJ, Gonot, Charlotte, Moorby, JM, Waddams, K, Theobald, VJ, Leemans, D., Bowra, S., Nixey, C., Huws, Sharon A.
Publikováno v:
Wilkinson, T J, Cowan, AA, Vallin, HE, Onime, LA, Oyama, L B, Cameron, SJ, Gonot, C, Moorby, JM, Waddams, K, Theobald, VJ, Leemans, D, Bowra, S, Nixey, C & Huws, S A 2017, ' Characterization of the Microbiome along the Gastrointestinal Tract of Growing Turkeys ', Frontiers in Microbiology, vol. 8, pp. 1089 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2017.01089
The turkey microbiome is largely understudied, despite its relationship with bird health and growth, and the prevalence of human pathogens such as Campylobacter spp. In this study we investigated the microbiome within the small intestine (SI), caeca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7a272504957dfeddc0a8522c4cdff5d5
http://hdl.handle.net/10044/1/50025
http://hdl.handle.net/10044/1/50025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Howarth CJ; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Martinez-Martin PMJ; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Cowan AA; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Griffiths IM; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Sanderson R; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Lister SJ; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Langdon T; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK., Clarke S; ADAS Gleadthorpe, Mansfield NG20 9PD, Nottinghamshire, UK., Fradgley N; Organic Research Centre, Elm Farm, Hamstead Marshall, Newbury RG20 0HR, Berkshire, UK., Marshall AH; Institute of Biological, Environmental and Rural Sciences, Aberystwyth University, Gogerddan, Aberystwyth SY23 3EE, Ceredigion, UK.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Oct 03; Vol. 10 (10). Date of Electronic Publication: 2021 Oct 03.
Autor:
Scholey DV; School of Animal, Rural and Environmental Science, Nottingham Trent University, Southwell, Nottinghamshire, England. Electronic address: dawn.scholey@ntu.ac.uk., Marshall A; Institute of Biological, Environmental and Rural Science, Aberystwyth University, Aberystwyth, Wales., Cowan AA; Institute of Biological, Environmental and Rural Science, Aberystwyth University, Aberystwyth, Wales.
Publikováno v:
Poultry science [Poult Sci] 2020 May; Vol. 99 (5), pp. 2566-2572. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 18.