Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"Cow s milk"'
Publikováno v:
Revista de Ciências Agroveterinárias, Vol 23, Iss 1 (2024)
The aim was to determine the genetic variation in the CSN1S1, CSN2, CSN1S2, CSN3 and LGB genes in Blanco Orejinegro cattle. 419 animals from 15 herds were genotyped with GGP Bovine 150 K (n= 70) and 50 K (n= 349) chips. Information was obtained from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e6daaf7ad5c43688f0a0709e0c22c83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 226-234 (2021)
Since the 1990s of the 20th century, the Slovak dairy industry has undergone many significant changes which have been related to the reduction of the herds of cattle and milk cows, the decrease of quantity of milked milk, low purchase prices of milk,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88b988128d4a42829872eb270fe71e4c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PAMJ Clinical Medicine, Vol 3, Iss 169 (2020)
BACKGROUND: Children with cow´s milk allergy require special formulas contain ingredients that doesn´t cause allergies or intolerances. Ready-to-use modified grains mix formula at Dr. Soetomo hospital based on modified gain mix WHO formula F-100, w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/66daf3791553451da3cf1432bf19c2ad
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 66, Iss 4, Pp 1055-1064 (2018)
Milk fat content is an important indicator of milk quality because of nutritional and technological aspects of dairying. In this sense the milk fat determination is important practice procedure. The work goal was to do an effective overview and compa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2edad638de834d1481804c2521deae51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radišić, Robert
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Предмет истраживања у овој дисертацији представљају одабрани организациони, одгајивачки, технолошки и економски фактора производње кр
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=nardusnacion::94ee02486b64440a47970d647c09e9ed
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/151201/Disertacija_13560.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/151201/Disertacija_13560.pdf
Autor:
Starešinčić, Ana
Zdravi imunosni sustav zaslužan je za eliminaciju brojnih patogena i infekcija, no u slučajevima kada on nekontrolirano reagira na bezazlene antigene iz okoliša, dolazi do razvitka alergija. Proteinski antigeni iz kravljeg mlijeka jedni su od naj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3908::b4cd4b5711b96512cd75095fcfedc1fe
https://repozitorij.pmf.unizg.hr/islandora/object/pmf:10760
https://repozitorij.pmf.unizg.hr/islandora/object/pmf:10760
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 226-234 (2021)
Since the 1990s of the 20th century, the Slovak dairy industry has undergone many significant changes which have been related to the reduction of the herds of cattle and milk cows, the decrease of quantity of milked milk, low purchase prices of milk,