Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Covo, Melvina"'
Autor:
Anihouvi Dona Gildas, Kpoclou Yénoukounmè Euloge, Abdel Massih, Marleen, Iko Afé Ogouyôm Herbert, Assogba Mahunan François, Covo Melvina, Scippo Marie‐Louise, Hounhouigan Djidjoho Joseph, Anihouvi Victor, Mahillon, Jacques
Publikováno v:
Food Sciences and Nutrition, Vol. 7, no. 5, p. 1821-1827 (2019)
This study aimed to assess the microbiological status of smoked fish (SF) and smoked– dried fish (SDF) processed in Benin, and to identify the contamination factors associ- ated with these products. A total of 66 fish samples, including fresh fish
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1493::1dfe870ee8f9be886bfe28eb3349f9a1
https://hdl.handle.net/2078.1/213753
https://hdl.handle.net/2078.1/213753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.