Zobrazeno 1 - 10
of 277
pro vyhledávání: '"Covas, M. I."'
Autor:
Henríquez-Sánchez, P, Sánchez-Villegas, A, Ruano-Rodríguez, C, Gea, A, Lamuela-Raventós, R M, Estruch, R, Salas-Salvadó, J, Covas, M I, Corella, D, Schröder, H, Gutiérrez-Bedmar, M, Santos-Lozano, J M, Pintó, X, Arós, F, Fiol, M, Tresserra-Rimbau, A, Ros, E, Martínez-González, M A, Serra-Majem, L
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. 61:569-571
Autor:
PREDIMED Study Investigators, Estruch, R, Martínez-González, M A, Corella, D, Basora-Gallisá, J, Ruiz-Gutiérrez, V, Covas, M I, Fiol, M, Gómez-Gracia, E, López-Sabater, M C, Escoda, R, Pena, M A, Diez-Espino, J, Lahoz, C, Lapetra, J, Sáez, G, Ros, E
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 2009 Jul 01. 63(7), 582-588.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20721005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pedret A., Fernández-Castillejo S., Valls R.-M., Catalán Ú., Rubió L., Romeu M., Macià A., López de las Hazas M.C., Farràs M., Giralt M., Mosele J.I., Martín-Peláez S., Remaley A.T., Covas M.-I., Fitó M., Motilva M.-J., Solà R.
Publikováno v:
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Scope: The main findings of the “Virgin Olive Oil and HDL Functionality” (VOHF) study and other related studies on the effect of phenol-enriched virgin olive oil (VOO) supplementation on cardiovascular disease are integrated in the present work.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::4c762712278522e2546f2cef5d0fd2d3
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10179
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10179
Autor:
Henríquez‑Sánchez, P., Sánchez‑Villegas, A., Ruano‑Rodríguez, C., Gea, A., Lamuela‑Raventós, R. M., Estruch, R., Salas‑Salvadó, J., Covas, M. I., Corella, D., Schröder, H., Gutiérrez‑Bedmar, M., Santos‑Lozano, J. M., Pintó, X., Arós, F., Fiol, M., Tresserra‑Rimbau, A., Ros, E., Martínez‑González, M. A., Serra‑Majem, L.
Publikováno v:
European Journal of Nutrition; Feb2022, Vol. 61 Issue 1, p569-571, 3p, 2 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jan2003, Vol. 57 Issue 1, p186. 5p.