Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Coutteau, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Palenzuela, Oswaldo, Pozo, R. del, Piazzon de Haro, María Carla, Isern-Subich, M., Ceulemans, S., Coutteau, P., Sitjà-Bobadilla, Ariadna
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado en la 18th International Conference on Diseases of Fish and Shellfish, celebrada en Belfast, del 4 al 8 de septiembre de 2017
Enteromyxum leei is the causative agent of a parasitic emaciative disease (enteromyxosis) in multipl
Enteromyxum leei is the causative agent of a parasitic emaciative disease (enteromyxosis) in multipl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dbb1fc694816eb7760a9b71a42ac40c2
http://hdl.handle.net/10261/191137
http://hdl.handle.net/10261/191137
Proučavanje hranidbe lubina i komarče za niskih (zimskih) ambijentalnih temperatura, suprotno velikom broju istaraživanja za visokih ljetnih temepratura, je gotovo izostalo.Uzrok povećanog interesa za proučavanjem hranidbe u hladnim mjesecima po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::857094ab9f99e5dd9111686807360f02
https://www.bib.irb.hr/599088
https://www.bib.irb.hr/599088
Autor:
Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Francolini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B., Palmegiano G.B.
Publikováno v:
Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers, Firenze 9-13 May, 2006
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Francolini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B. and Palmegiano G.B./congresso_nome:Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers/congresso_luogo:Firenze 9-13 May/congresso_data:2006/anno:2006/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers, Firemze, 2006
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Francolini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B. and Palmegiano G.B./congresso_nome:Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers/congresso_luogo:Firemze/congresso_data:2006/anno:2006/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Francolini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B. and Palmegiano G.B./congresso_nome:Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers/congresso_luogo:Firenze 9-13 May/congresso_data:2006/anno:2006/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers, Firemze, 2006
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Francolini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B. and Palmegiano G.B./congresso_nome:Aqua 2006. Linking Tradition and Technology. Highest Quality for the Consumers/congresso_luogo:Firemze/congresso_data:2006/anno:2006/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::547f9d0c976cb5ec3a45019af0eae5e2
https://publications.cnr.it/doc/122245
https://publications.cnr.it/doc/122245
Autor:
Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Franczlini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B., Palmegiano G.B.
Publikováno v:
6 (2005): 81–93.
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Franczlini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B., Palmegiano G.B./titolo:La protezione dellapparato digerente come chiave dellefficienza alimentare nella trota iridea (Oncorhynchus mykiss): effetti sulla qualità delle feci e sulle performance zootecniche/doi:/rivista:/anno:2005/pagina_da:81/pagina_a:93/intervallo_pagine:81–93/volume:6
info:cnr-pdr/source/autori:Luzzana U., Coutteau P., Ceulemans S., Arozarena R.R., Franczlini E., Di Giancamillo A., Domeneghini C., Daprà F., Gai F., Sicuro B., Palmegiano G.B./titolo:La protezione dellapparato digerente come chiave dellefficienza alimentare nella trota iridea (Oncorhynchus mykiss): effetti sulla qualità delle feci e sulle performance zootecniche/doi:/rivista:/anno:2005/pagina_da:81/pagina_a:93/intervallo_pagine:81–93/volume:6
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::aaabd414ff1db814fa7cbb89fe209838
http://www.cnr.it/prodotto/i/69065
http://www.cnr.it/prodotto/i/69065
Autor:
Tort, L., Rotllant, J., Liarte, C., Acerete, L., Hernandez, A., Ceulemans, S., Coutteau, P., Padros, F.
Gilthead sea bream Sparus aurata were fed with either a commercial feed or a specifically prepared "winter" feed in order to assess whether fish showed signs similar to the so-called winter syndrome and whether the experimental diet showed protection
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::a35984e8955a06d1d7047479597b73c4
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=210609
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=210609
Publikováno v:
%2C+%3Cb%3E%3Ci%3Ein%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3A+%3Ci%3EVLIZ+Coll.+Rep.+33-34%282003-2004%29.+VLIZ+Collected+Reprints%3A+Marine+and+Coastal+Research+in+Flanders%2C%3C%2Fi%3E+33-34%3A+pp.+chapter+12
The impact of dietary fatty acids on the fatty acid composition and content in different organs (digestive gland, adductor muscle and male and female gonad) of Argopecten purpuratus was evaluated during the process of gonad maturation under controlle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f1f380532c2268a6f0de8a69d3e8ad34
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=33765
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=33765