Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Coutinho, Danielle Nascimento"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Freitas, Cássia Aparecida Soares, Anjos, Albert José dos, Alves, Wagner Sousa, Macêdo, Alberto Jefferson da Silva, Coutinho, Danielle Nascimento, Barcelos, Mateus de Paula, Abreu, Mateus José Inácio de, Conceição, Manoel Wadson Lima da
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 12; e12091210860
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e12091210860
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e12091210860
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e12091210860
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e12091210860
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The introduction of conserved forage into the animal diet is a viable and highly relevant strategy, not only in periods of forage shortages by grazing, but also in production systems where the herd is confined, and the food base depends on preserved
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::865169b1a3e998fd3fe6ff1881e159d6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10860
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10860
Autor:
Coutinho, Danielle Nascimento, Alves, Wagner Sousa, Macêdo, Alberto Jefferson da Silva, Anjos, Albert José dos, Freitas, Cássia Aparecida Soares de, Sena, Haviner Paixão de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e75991110530
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e75991110530
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e75991110530
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e75991110530
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e75991110530
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The ensiling technique is a way of preserving forage by preserving the food in an acidic and oxygen-free environment. Some forage plants, despite having desirable characteristics for ensiling, may have predisposing factors to low aerobic stability. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f39bdffcf2c63328f4f60c8d3bed2f77
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10530
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10530
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Federal do Ceará (UFC)
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
Universidade Federal do Ceará (UFC)
instacron:UFC
In arid and semi-arid regions, the poor distribution of rainfall causes great variation in the quantity and quality of forage produced. The use of semi-perennial grasses, such as sorghum, for grazing may prolong the period of forage supply in the fie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2fd2c0fdc293e7f8b2bd53d4215c402b
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/30975
http://www.repositorio.ufc.br/handle/riufc/30975
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.