Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Coupling sugar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hidemasa Hidaka
Publikováno v:
Journal of the Japanese Society of Starch Science. 40:225-232
A lot of carbohydrate products are now in industrial use . Modified starch must be the oldest one of the products . Starch hydrolyzates such as dextrose and maltose are useful sweet ener and high fructose corn syrup founded a big sweetener market. Su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shigetaka Okada, Susumu Imai, Kanou Takeuchi, Sumio Kitahata, Tosiki Nisizawa, Shigeharu Yoshikawa, Shimpei Araya
Publikováno v:
Journal of the Japanese Society of Starch Science. 28:142-149
The research of oligosaccharides which are not only noncariogenic, but also anti-cariogenic (inhibitory against the cariogenicity of sucrose) must be valuable to the prevention of caries induced by sucrose. Ten years ago, we had developed sucrose-cou
Autor:
Kanou Takeuchi
Publikováno v:
Japanese Journal of Oral Biology. 26:698-713
Autor:
Kensuke Haga
Publikováno v:
Nihon Shishubyo Gakkai Kaishi (Journal of the Japanese Society of Periodontology). 22:55-71
The purpose of this investigation was to evaluate plaque accumulation on tooth surfaces in monkeys comparing sucrose with coupling sugar clinically and microbiologically. This coupling sugar was developed in substitution for sucrose in Japan.At first
Publikováno v:
Journal of the Japanese Society of Starch Science. 25:19-23
A new method to analyze cyclodextrins by High Performance Liquid Chromatography was presented. α, β and γ-Cyclodextrins were separated and quantitatively determined under the following conditions ; column : μBONDAPAK/Carbohydrate (4 x 300 mm), so
Autor:
Shigetaka Okada
Publikováno v:
Journal of the Japanese Society of Starch Science. 34:75-82
The topics from the results of the studies conducted by the author and collaborators during the two decades are reviewed. The studies are mainly related to cyclodextrin glycosyltransferase (CGT-ase) and include the following subjects.1) Screening of
Autor:
Taizo Miwa
Publikováno v:
Journal of Synthetic Organic Chemistry, Japan. 42:597-601
Recently, we have seen remarkable progress in the enzymology and in the technological applications of enzymes to starch industry. By the end of 1960, the dextrose production of Japan was swiftly switched from the acid hydrolysis to the enzymatic hydr