Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Couchaux, Gabriel"'
Autor:
Millet, Arthur, Courtney, Célian, Gossard, Alban, Couchaux, Gabriel, Mascunan, Pascale, Tuel, Alain, Farrusseng, David
Publikováno v:
In Microporous and Mesoporous Materials October 2023 360
Autor:
Couchaux, Gabriel
Le procédé de captage du CO2 en post-combustion par lavage aux amines est actuellement le plus mature pour réduire les émissions de dioxyde de carbone industrielles. Cependant, s'il existe de nombreux démonstrateurs, son coût en termes d'invest
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2013LORR0206/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 69, Iss 5, Pp 865-884 (2014)
It is possible to find plenty of information about kinetics of reaction between amine and carbone dioxide in the literature. However, there are several experimental techniques and several possible mechanisms which lead to observe sometimes high dispe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5982d7d8388c4b6695d00a7893799449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Couchaux, Gabriel
Publikováno v:
Food and Nutrition. Université de Lorraine, 2013. English. ⟨NNT : 2013LORR0206⟩
Accès restreint aux membres de l'Université de Lorraine jusqu'au 2016-01-01; The post-combustion process by amine scrubbing is currently the most mature to reduce carbon dioxide emissions from industry. However, if there are numerous demonstrators,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::512d255bf7d4dea721ca399ce33866da
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-01750507/document
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-01750507/document
Autor:
Couchaux, Gabriel
Publikováno v:
Food and Nutrition. Université de Lorraine, 2013. English. ⟨NNT : 2013LORR0206⟩
The post-combustion process by amine scrubbing is currently the most mature to reduce carbon dioxide emissions from industry. However, if there are numerous demonstrators, the investment and operating cost of this process are still too important to d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::512d255bf7d4dea721ca399ce33866da
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-01750507
https://hal.univ-lorraine.fr/tel-01750507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.