Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Coti Bertrand P"'
Autor:
Martin Hübner, Styliani Mantziari, Nicolas Demartines, François Pralong, Pauline Coti-Bertrand, Markus Schäfer
Publikováno v:
Gastroenterology Research and Practice, Vol 2016 (2016)
Background. Surgical stress during major surgery may be related to adverse clinical outcomes and early quantification of stress response would be useful to allow prompt interventions. The aim of this study was to evaluate the acute phase protein albu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8bcdccdeaac4ea8b1f75eb379a41225
Autor:
Anne Zanchi, Luc Tappy, Kim-Anne Lê, Murielle Bortolotti, Nicolas Theumann, Georges Halabi, Thierry Gauthier, Claudine Mathieu, Sylvie Tremblay, Pauline Coti Bertrand, Michel Burnier, Daniel Teta
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 9, Iss 10, p e109134 (2014)
Fat redistribution, increased inflammation and insulin resistance are prevalent in non-diabetic subjects treated with maintenance dialysis. The aim of this study was to test whether pioglitazone, a powerful insulin sensitizer, alters body fat distrib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e93b2367be9d47c6b6e2bfdb0bf28f70
Autor:
Volkert, D., Berner, Y.N., Berry, E., Cederholm, T., Coti Bertrand, P., Milne, A., Palmblad, J., Schneider, St., Sobotka, L., Stanga, Z., Lenzen-Grossimlinghaus, R., Krys, U., Pirlich, M., Herbst, B., Schütz, T., Schröer, W., Weinrebe, W., Ockenga, J., Lochs, H.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition 2006 25(2):330-360
Publikováno v:
In Archives de pédiatrie June 2010 17(6):877-878
Autor:
Coti Bertrand, P., Thibault, R., Zeanandin, G., Guex, E., Caldari, D., Bachmann, P., Barnoud, D., Quilliot, D.
Publikováno v:
Nutrition Clinique et Métabolisme
Nutrition Clinique et Métabolisme, Elsevier Masson, 2016, 30 (3), pp.215--220. ⟨10.1016/j.nupar.2016.07.002⟩
Nutrition Clinique et Métabolisme, 2016, 30 (3), pp.215--220. ⟨10.1016/j.nupar.2016.07.002⟩
Nutrition Clinique et Métabolisme, Elsevier Masson, 2016, 30 (3), pp.215--220. ⟨10.1016/j.nupar.2016.07.002⟩
Nutrition Clinique et Métabolisme, 2016, 30 (3), pp.215--220. ⟨10.1016/j.nupar.2016.07.002⟩
National audience; Jejunal nutrition has developed nowadays, especially for patients with swallowing disorders, severe gastro-oesophageal reflux disease or previous history of aspiration pneumonia, and obstruction of the upper GI tract. Access to the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::83879ff246f6f0500b432168f106ef89
https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01427006
https://hal-univ-rennes1.archives-ouvertes.fr/hal-01427006
Background/Aims: The aim of the current study was to assess the postoperative evolution of nutritional status and to relate it with postoperative outcomes.Methods: Demographic, surgical and nutritional parameters were assessed 10 days preoperatively
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::367d88acab3cbdfb9b0ec98210848982
Publikováno v:
In Clinical Nutrition September 2019 38 Supplement 1:S70-S70
Autor:
Marques-Vidal, Pedro, Khalatbari-Soltani, Saman, Sahli, Sahbi, Coti Bertrand, Pauline, Pralong, François, Waeber, Gérard
Publikováno v:
Clinical Nutrition; Apr2018, Vol. 37 Issue 2, p681-686, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.