Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Cotea V.V."'
Autor:
Luchian C.E., Cotea V.V., Vlase L., Toiu A.M., Colibaba L.C., Răschip I.E., Nadăş G., Gheldiu A.M., Tuchiluş C., Rotaru L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 04006 (2019)
The use of antioxidants and antibacterials in food industry has become increasingly necessary to ensure the high quality of food. Grape pomace is the main by-product of winemaking industry that concentrates bioactive metabolites with more studied ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55808b798e90494096e4f0aac8abd0da
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02026 (2019)
Romania has a long tradition regarding the production of wine rustically or household products. Each householder has the possibility for making its own wine from its own grape vines. Most of them are made and kept using almost no interventions or tre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41c906e0601b4b659fd2f6a5b60a4c6c
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02032 (2019)
Most biochemical reactions involved in the wine-making process are catalyzed by enzymes. The use of enzymes of exogenous origin in wine production is due to the numerous technological and economical advantages demonstrated over time in the winemaking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11faf06b7809444a99c20eb4a2c5b531
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 04007 (2019)
Byproducts obtained after wine production constitute an important source for the extraction of antioxidant compounds. Phenolic compounds showed a wide spectrum of biological actions for the human health, often associated with neuroprotective, cardiop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/058c189263744dbeb11e14eaf73bfd4e
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02024 (2019)
Heavy metals in beverages can constitute serious problems to human health. Consumption of wine may contribute to the daily dietary intake of pollutants, especially of toxic (heavy) metals. These compounds are also known as priority pollutants due to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f574bce862424d9d9ea40f0d244547cc
Publikováno v:
In International Journal of Electrochemical Science June 2017 12(6):5438-5449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 30 June 2012 732:180-185
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.