Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"Costanzo, Paola"'
Autor:
Algieri, Vincenzo, Tursi, Antonio, Costanzo, Paola, Maiuolo, Loredana, De Nino, Antonio, Nucera, Antonello, Castriota, Marco, De Luca, Oreste, Papagno, Marco, Caruso, Tommaso, Ciurciù, Simona, Corrente, Giuseppina Anna, Beneduci, Amerigo
Publikováno v:
In Chemosphere May 2024 355
Autor:
Maiuolo, Jessica1 (AUTHOR) maiuolo@unicz.it, Costanzo, Paola2 (AUTHOR), Masullo, Mariorosario3 (AUTHOR) mario.masullo@uniparthenope.it, D'Errico, Antonio3 (AUTHOR) rosaria.arcone@uniparthenope.it, Nasso, Rosarita3 (AUTHOR), Bonacci, Sonia4 (AUTHOR) oliverio@unicz.it, Mollace, Vincenzo1 (AUTHOR), Oliverio, Manuela4 (AUTHOR), Arcone, Rosaria3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2023, Vol. 24 Issue 17, p13461. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tallarico, Sofia, Bonacci, Sonia, Mancuso, Stefano, Costanzo, Paola, Oliverio, Manuela, Procopio, Antonio
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 April 2021 250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Algieri, Vincenzo1 (AUTHOR) vincenzo.algieri@unical.it, Costanzo, Paola1 (AUTHOR) vincenzo.algieri@unical.it, Tallarida, Matteo Antonio1,2 (AUTHOR), Olivito, Fabrizio1 (AUTHOR), Jiritano, Antonio1 (AUTHOR), Fiorani, Giulia3 (AUTHOR), Peccati, Francesca2 (AUTHOR), Jiménez-Osés, Gonzalo2,4 (AUTHOR), Maiuolo, Loredana1 (AUTHOR), De Nino, Antonio1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2022, Vol. 27 Issue 23, p8467. 13p.
Autor:
Costanzo, Paola, Bonacci, Sonia, Cariati, Luca, Nardi, Monica, Oliverio, Manuela, Procopio, Antonio
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2018 245:410-414
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.