Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Costa Antunes Adriane Elisabete"'
Autor:
Carolina Curti, Luciana e Carvalho Fino, Ana Paula Olivares La Madrid, Ana Paula Badan Ribeiro, Diogo Timotheo da Cunha, Gabriel Vinderola, Costa Antunes Adriane Elisabete, Ramón Adriana Noemí
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, Vol 26, Iss Supl. 1 (2022)
Introduction: Andean lupin seeds are under-exploited sources of nutrients and bioactive compounds. Materials and methods: seeds were debittered to remove toxic alkaloids, partially defatted with 70% ethanol, dried at 60°C and milled. The defatted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d84c888c1b42dfa553d7b600f7cace
Autor:
Lacrísio dos Reis Menta, Penélope, Umanets, Alexander, Miyamoto, Josiane Erica, Siqueira, Beatriz Piatezzi, Sartoratto, Adilson, Ignácio-Souza, Letícia, Souza Torsoni, Adriana, Alberto Torsoni, Marcio, Leal, Raquel Franco, Costa Antunes, Adriane Elisabete, Milanski, Marciane
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Curti, Carolina Antonela *, Lotufo-Haddad, Agustina Marcela, Vinderola, Gabriel, Ramon, Adriana Noemí, Goldner, María Cristina, Costa Antunes, Adriane Elisabete
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2022 105(11):8782-8791
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luciana e Carvalho Fino, Ana Paula Badan Ribeiro, Ramón Adriana Noemí, Costa Antunes Adriane Elisabete, Carolina Curti, Ana Paula Olivares La Madrid, Gabriel Vinderola, Diogo Timotheo da Cunha
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética. 26
Introduction: Andean lupin seeds are under-exploited sources of nutrients and bioactive compounds. Materials and methods: seeds were debittered to remove toxic alkaloids, partially defatted with 70% ethanol, dried at 60°C and milled. The defatted fl
Autor:
Xavier-Santos, Douglas, Padilha, Marina, Fabiano, Giovanna Alexandre, Vinderola, Gabriel, Cruz, Adriano Gomes, Sivieri, Katia, Costa Antunes, Adriane Elisabete
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology
Coronavirus disease-19 (COVID-19) is an infectious disease transmitted by the virus responsible for the severe acute respiratory syndrome 2 (SARS-CoV-2), which exhibit several clinical manifestations including gastrointestinal symptoms.This review ai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maragoni-Santos, Carollyne, Serrano Pinheiro de Souza, Thaiza, Matheus, Julia Rabelo Vaz, de Brito Nogueira, Talita Braga, Xavier-Santos, Douglas, Miyahira, Roberta Fontanive, Costa Antunes, Adriane Elisabete, Fai, Ana Elizabeth Cavalcante
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 20, p5569-5581, 13p