Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Costa ANTUNES, Adriane Elisabete"'
Autor:
Lacrísio dos Reis Menta, Penélope, Umanets, Alexander, Miyamoto, Josiane Erica, Siqueira, Beatriz Piatezzi, Sartoratto, Adilson, Ignácio-Souza, Letícia, Souza Torsoni, Adriana, Alberto Torsoni, Marcio, Leal, Raquel Franco, Costa Antunes, Adriane Elisabete, Milanski, Marciane
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Curti, Carolina Antonela *, Lotufo-Haddad, Agustina Marcela, Vinderola, Gabriel, Ramon, Adriana Noemí, Goldner, María Cristina, Costa Antunes, Adriane Elisabete
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2022 105(11):8782-8791
Autor:
Xavier-Santos, Douglas, Padilha, Marina, Fabiano, Giovanna Alexandre, Vinderola, Gabriel, Gomes Cruz, Adriano, Sivieri, Katia, Costa Antunes, Adriane Elisabete
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2022 120:174-192
Autor:
Sisconeto Bisinotto, Mariana, da Silva, Daniele Cristina, de Carvalho Fino, Luciana, Moreira Simabuco, Fernando, Neves Bezerra, Rosângela Maria, Costa Antunes, Adriane Elisabete, Bertoldo Pacheco, Maria Teresa
Publikováno v:
In Food Research International January 2021 139
Autor:
Carolina Curti, Luciana e Carvalho Fino, Ana Paula Olivares La Madrid, Ana Paula Badan Ribeiro, Diogo Timotheo da Cunha, Gabriel Vinderola, Costa Antunes Adriane Elisabete, Ramón Adriana Noemí
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética, Vol 26, Iss Supl. 1 (2022)
Introduction: Andean lupin seeds are under-exploited sources of nutrients and bioactive compounds. Materials and methods: seeds were debittered to remove toxic alkaloids, partially defatted with 70% ethanol, dried at 60°C and milled. The defatted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d84c888c1b42dfa553d7b600f7cace
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xavier-Santos, Douglas, Padilha, Marina, Fabiano, Giovanna Alexandre, Vinderola, Gabriel, Cruz, Adriano Gomes, Sivieri, Katia, Costa Antunes, Adriane Elisabete
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2022 121:156-160
Autor:
Souza, Thaiza Serrano Pinheiro de, Miyahira, Roberta Fontanive, Matheus, Julia Rabelo Vaz, Nogueira, Talita Braga de Brito, Maragoni-Santos, Carollyne, Barros, Francisco Fabio Cavalcante, Costa Antunes, Adriane Elisabete, Fai, Ana Elizabeth Cavalcante
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2022 120:301-307
Autor:
Luciana e Carvalho Fino, Ana Paula Badan Ribeiro, Ramón Adriana Noemí, Costa Antunes Adriane Elisabete, Carolina Curti, Ana Paula Olivares La Madrid, Gabriel Vinderola, Diogo Timotheo da Cunha
Publikováno v:
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética. 26
Introduction: Andean lupin seeds are under-exploited sources of nutrients and bioactive compounds. Materials and methods: seeds were debittered to remove toxic alkaloids, partially defatted with 70% ethanol, dried at 60°C and milled. The defatted fl