Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Costa, Lílian Moreira"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Qualidade fisiológica durante o armazenamento de sementes de algodão repassadas na mesa densimétrica
Autor:
Oliveira, Daniel Emanuel Cabral de, Resende, Osvaldo, Smaniotto, Thaís Adriana Souza, Costa, Lílian Moreira, Silva, Simone Duarte Ramalho da
Publikováno v:
Research, Society and Development, Vol 9, Iss 7, Pp e723974025-e723974025 (2020)
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e723974025
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e723974025
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e723974025
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e723974025
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e723974025
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e723974025
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this study to evaluate the physiological quality during storage of cotton seeds collected in different positions of the gravity table after their processing. Cotton seeds were used (Gossypium hirsutum L. r.) BRS 269 - Buriti, with an
Autor:
Cardoso Neto, Sebastião Rodrigues, Resende, Osvaldo, Costa, Lílian Moreira, Cabral de Oliveira, Daniel Emanuel, Rodrigues, Gabrielly Bernardes, Quequeto, Wellytton Darci
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 3; e152932592
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 3; e152932592
Research, Society and Development; v. 9 n. 3; e152932592
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 3; e152932592
Research, Society and Development; v. 9 n. 3; e152932592
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
During the processing steps and storage of agricultural products is common to use fluids as a means of transport and separation of impurities present in the grain mass, thus, it is necessary to know the aerodynamic characteristics, mainly related to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4d4f442c2723402613a05309fff84ac3
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2592
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/2592
Autor:
Costa, Lílian Moreira1 lmctpg@yahoo.com.br, Resende, Osvaldo1, Gonçalves, Douglas Nascimento1, Sousa, Kelly Aparecida1
Publikováno v:
Revista Brasileira de Sementes. 2012, Vol. 34 Issue 2, p293-301. 9p.
Autor:
Costa, Lílian Moreira1 lilian22moreira@gmail.com, Resende, Osvaldo1, Gonçalves, Douglas Nascimento1, de Souza, Kelly Aparecida1, Sales, Juliana de Fátima1, Donadon, Juliana Rodrigues1
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy. Apr-Jun2012, Vol. 34 Issue 2, p213-218. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa, Lílian Moreira, Resende, Osvaldo, Gonçalves, Douglas Nascimento, Souza, Kelly Aparecida, Sales, Juliana de Fátima, Donadon, Juliana Rodrigues
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 34 No 2 (2012); 213-218
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 34 n. 2 (2012); 213-218
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 34 n. 2 (2012); 213-218
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
This study was performed to evaluate the physiological quality of Crambe abyssinica Hochst fruits subjected to drying under different treatments with air. The crambe fruits, with moisture content of 21.0 ± 1.3 (% w.b.), were manually collected and d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0193c0a06e9e08425cf52e20802e21b9
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/12482
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/12482