Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Costa, Helena S"'
Autor:
Albuquerque, Tânia Gonçalves, Costa, Helena S., Silva, Mafalda Alexandra, Oliveira, M. Beatriz P.P.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology November 2020 105:494-514
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro-Santos, Regiane, Carvalho-Costa, Denise, Cavaleiro, Carlos, Costa, Helena S., Albuquerque, Tânia Gonçalves, Castilho, Maria Conceição, Ramos, Fernando, Melo, Nathália R., Sanches-Silva, Ana
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2015 45(2):355-368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Mafalda Alexandra, Albuquerque, Tânia Gonçalves, Alves, Rita Carneiro, Oliveira, M. Beatriz P.P., Costa, Helena S.
Publikováno v:
In Multiple Biological Activities of Unconventional Seed Oils 2022:125-138
Publikováno v:
In Food Research International August 2011 44(7):2237-2242
Autor:
Murniece, Irisa, Karklina, Daina, Galoburda, Ruta, Santare, Dace, Skrabule, Ilze, Costa, Helena S.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June-August 2011 24(4-5):699-710
Autor:
Tânia Albuquerque, Helena Rodrigues, Mafalda Alexandra Silva, Oliveira, M. Beatriz P. P., Costa, Helena S.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Tânia Gonçalves Albuquerque
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Tânia Gonçalves Albuquerque
Uma alimentação equilibrada e saudável na infância é determinante para o desenvolvimento físico e psíquico da criança, e é sobretudo nesta fase que se desenvolvem os gostos e preferências alimentares, que determinação as escolhas, e que t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ee70ad442e0153277ac5a8e2317b8296
https://hdl.handle.net/10400.18/7820
https://hdl.handle.net/10400.18/7820