Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Costa, Fabiano Freire"'
Autor:
Silva, Allana Carvalho, Valle, Ana Beatriz Caribé dos Santos, Lemos, Ari Sérgio de Oliveira, Campos, Lara Melo, Fabri, Rodrigo Luiz, Costa, Fabiano Freire, da Silva, Jeferson Gomes, Vilela, Fernanda Maria Pinto, Tavares, Guilherme Diniz, Rodarte, Mirian Pereira, Denadai, Ângelo Márcio Leite
Publikováno v:
In Materials Today Communications March 2024 38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amaral, Tatiana Nunes, Junqueira, Luciana Affonso, Prado, Mônica Elisabeth Torres, Cirillo, Marcelo Angelo, de Abreu, Luiz Ronaldo, Costa, Fabiano Freire, de Resende, Jaime Vilela
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2018 79:331-342
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coelho, Marta de Oliveira, Rezende, Suélen de Oliveira, Pena, Mariana Gavioli dos Reis, Costa, Fabiano Freire
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 73, Iss 3, Pp 122-135 (2019)
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 73, n. 3 (2018); 122-135
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 73, n. 3 (2018); 122-135
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 73, n. 3 (2018); 122-135
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 73, n. 3 (2018); 122-135
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Avocado is a fruit rich in monounsaturated fats. Dairy whey has an emulsifying action and its combination with other natural components can be potentiated by forming new products that are stable and attractive to the consumer. The present study evalu
Autor:
Mesquita Júnior, Gilmar Alves de, da Costa, Ygor Ferreira Garcia, Mello, Valéria de, Costa, Fabiano Freire, Rodarte, Mirian Pereira, Costa, Juliana de Carvalho da, Alves, Maria Silvana, Vilela, Fernanda Maria Pinto
Publikováno v:
Phytochemical Analysis; Oct2022, Vol. 33 Issue 7, p1036-1044, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rozycki, Sergio, Colombatti, Francisco, Spotti, María Julia, Costa, Fabiano Freire, Lazzaroni, Sandra, Pavón, Yanina
Publikováno v:
Journal of Candido Tostes Dairy Institute; v. 68, n. 394 (2013); 32-38
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 68, n. 394 (2013); 32-38
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes; v. 68, n. 394 (2013); 32-38
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Empresa de Pesquisa Agropecuária de Minas Gerais (EPAMIG)
instacron:EPAMIG
El colesterol dietario, asociado a dicha grasa, determina en un 20% la concentración del colesterol plasmático, el cual produce enfermedades coronarias y cerebrovasculares. Este porcentaje suele promover hipercolesterolemia, siendo grasa láctea mu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::2331e1ffa8ba6523d09e7b454d0e9362
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/41
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/41
Autor:
Rozycki, Sergio Darío, Colombatti, Francisco, Spotti, Maria Julia, Costa, Fabiano Freire, Lazzaroni, Sandra María Sol, Pavón, Yanina Lorena
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
El colesterol dietario, asociado a dicha grasa, determina en un 20% la concentración del colesterol plasmático, el cual produce enfermedades coronarias y cerebrovasculares. Este porcentaje suele promover hipercolesterolemia, siendo grasa láctea mu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bbd5d494c961ab35776d78201023e20a
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/41
https://www.revistadoilct.com.br/rilct/article/view/41
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.