Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Costa, FGP"'
Autor:
Porto, ML, Givisiez, PEN, Saraiva, EP, Costa, FGP, Moreira Filho, ALB, Andrade, MFS, Brandão, PA, Guerra, RR
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.3 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 3, Pages: 355-362, Published: SEP 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 3, Pages: 355-362, Published: SEP 2015
The objective of this study was to evaluate the effects of 1% dietary glutamic acid on the body weight, intestinal morphometry, and anti-Newcastle antibody titers of broiler chickens submitted to heat stress. One-d-old male broiler chicks (n=120) wer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4107ee4af1d1f7dd9ef423be890f8245
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000300355
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000300355
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 10, Issue: 1, Pages: 37-44, Published: MAR 2008
Brazilian Journal of Poultry Science v.10 n.1 2008
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.10 n.1 2008
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The incorporation of polyunsaturated fatty acids in chicken eggs by adding oils to the diets has been extensively studied. This experiment aimed at evaluating possible changes in the fatty acid profile of the eggs of layers fed diets supplemented wit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::492f7c9354fc082c72ac6af7ca2f8d28
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2008000100006&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2008000100006&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.