Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Cossignani L"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2013 140(4):680-685
Autor:
Albi, E., Arcuri, C., Kobayashi, T., Tomishige, N., Dei Cas, M., Paroni, R., Signorelli, P., Cerquiglini, L., Troiani, S., Gizzi, C., Ceccarini, M.R., Mirarchi, A., Cossignani, L., Gil, M.G., Beccari, T., Cataldi, S.
It has been established that sphingomyelin present human breast milk is useful for the brain maturation and cognitive development. At 10 days of breastfeeding the sphingomyelin content is double that present in cow's milk and its content is independe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e357e96c3aa9b9f2c5e39fdf635f4e6
https://hdl.handle.net/11391/1532897
https://hdl.handle.net/11391/1532897
Publikováno v:
In Aquaculture 2010 308(3):124-131
Publikováno v:
Food Bioscience. 48:101799
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2007 41(6):727-732