Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Cosio, R."'
Autor:
Cosio, R.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 2001 Nov 01. 124(11), 3235/3236-3245/3246.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23197642
Autor:
Cosio, R.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1998 Nov 01. 121(11), 437/438-447/448.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23192484
Autor:
Cosio, R.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1991 Jan 01. 114, 513/514-521/522.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23185279
Autor:
Cosio, R.
Publikováno v:
Il Foro Italiano, 1989 Jan 01. 112, 3049/3050-3063/3064.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23184257
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Assessing the democratic effects of groundwater user associations in Mexico : the case of Guanajuato
Autor:
Gomez Gonzalez Cosio, R.
The Mexican water polity underwent a deep process of Neo-liberal Statetransformation, oriented at modifying the relationship between the State and society and through the implementation of a range of State-strategies. These Statestrategies produced a
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.647263
Autor:
Bianchi F., Chiaverini F., Franchini M., Linzalone N., Pierini A., Catalano S., Rial M., Viegi G., Baldacci S., Martini F., Angino A., Borbotti M., Silvi P., Raciti M., Vigotti M., Cosio R., Bottai M., Della Maggiore R., Fresco R., Perotto E., Mammini U., Petruzzelli G., Bretzel F., Perco M. Virgone E., Serretti N., Dal Forno A., Balocchi L., Ciacchini G., Giaconi V., Licitra G., Giannotti L., Bertelloni G., Bonfanti M.
Publikováno v:
Project report, pp.1–262, 2002
An abstract is not available
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b8b747f6a89587aeaeaec1ebd0fc6e14
https://publications.cnr.it/doc/160588
https://publications.cnr.it/doc/160588
Publikováno v:
Sciences des Aliments
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1996, 16 (4), pp.383-392
Sciences des Aliments, Lavoisier Abonnements, 1996, 16 (4), pp.383-392
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::acec0a959b93fa49c0325c90ee51fa5f
https://hal.inrae.fr/hal-02685962
https://hal.inrae.fr/hal-02685962
Publikováno v:
Università degli Studi di Brescia-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7021f43cc14255c60174848e48241fa3
http://hdl.handle.net/11379/33998
http://hdl.handle.net/11379/33998
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.