Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Coscollà, C."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Atmospheric Environment December 2014 98:25-31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ENVIRONMENTAL RESEARCH
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Acrylamide (AA) is an organic compound classified as "Probably carcinogenic to humans" (Group 2 A) that can be found principally in processed carbohydrate-rich foods and tobacco smoke. In humans, after exposure, AA is rapidly metabolized and excreted
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::f0e1fa292251ce3da6f63f7b26c744cf
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10426
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=10426
Publikováno v:
ENVIRONMENTAL POLLUTION
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Acrylamide (AA) is an organic contaminant that naturally forms in starchy foods during high-temperature cooking under low-moisture conditions. It is mainly produced from the sugars and amino acids present in food by the Maillard reaction. When humans
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::20bb87869e01a12f9887d3fdb0e04e0c
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13503
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13503
Publikováno v:
ENVIRONMENTAL RESEARCH
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
r-FISABIO. Repositorio Institucional de Producción Científica
instname
Although Spain does not have a regular national human biomonitoring program yet, different research groups are active in evaluating the exposure of children and adults to chemicals. In the last seven years, several studies in Spain have evaluated the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::6a97c72dfb06568483cd8ec3ddeb5e32
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12187
https://fundanet.fisabio.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=12187