Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Coppola, Ed"'
Autor:
Masum, Farhad Hossain, Coppola, Ed, Field, John L., Geller, Daniel, George, Sheeja, Miller, Jonathan L., Mulvaney, Michael J., Nana, Sanjay, Seepaul, Ramdeo, Small, Ian M., Wright, David, Dwivedi, Puneet
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews January 2023 171
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Military Engineer, 1996 Aug 01. 88(579), 56-56.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44552079
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hanna Jg, Coppola Ed
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 57:1265-1268
The reagent fluorescamine (4-phenylspiro- (furan-2 (3H),l´-phthalan)-3,3´-dione), which reacts selectively with primary amines in alkaline solution, has been used to determine glycine in dietetic beverages in a simple and fast fluorometric procedur
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 59:783-786
A direct fluorometric method is presented for determining nitrites in meat products by means of quenching. The extracted sodium nitrite is consumed in a diazotization reaction with a measured excess of the fluorescent reagent p-aminobenzoic acid (PAB
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 58:469-473
An indirect fluorometric method for determining sodium nitrite in meat products is presented. The extracted sodium nitrite is consumed in a diazotization reaction with a measured excess of sulfanilic acid. Fluorescamine, which acts selectively with p
Autor:
Hanna Jg, Coppola Ed
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 56:227-229
Infrared identification and nonaqueous potentiometric and visual titration of glycine in diet drinks is described for samples containing as little as 0.2% glycine. Sodium benzoate and saccharin do not interfere in the glycine determination. An averag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.