Zobrazeno 1 - 10
of 1 749
pro vyhledávání: '"Copigments"'
Public scandals, awareness of food safety of colorants and health promotion are factors that have prompted changes in the legislation of food additives worldwide. Furthermore, the substitution of synthetic with natural food colorants and the importan
Autor:
Wang, Jiadong, Zhao, Yanqiao, Sun, Bing, Yang, Yutong, Wang, Shaoping, Feng, Zirui, Li, Jianying
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 176
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2021 130:34-47
Autor:
Oliveira, Joana, Azevedo, Joana, Seco, André, Mendoza, Johan, Basílio, Nuno, de Freitas, Victor, Pina, Fernando
Publikováno v:
In Dyes and Pigments September 2021 193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 130:34-47
Maceration is fundamental to producing high quality red wine through the extraction of components from grape, including pigments of importance to wine colour. The effects of copigments and commonly used winemaking additives (maceration enzyme, SO2) o
Autor:
Xin-Ke Zhang1,2, effery, David W.3 david.jeffery@adelaide.edu.au, Muhlack, Richard A.3, Chang-Qing Duan1,2
Publikováno v:
Food & Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of Chemical Engineers Part C. Nov2021, Vol. 130, p34-47. 14p.