Zobrazeno 1 - 10
of 15 861
pro vyhledávání: '"Cooking quality"'
Autor:
Sathitnaitham, Sukhita1 (AUTHOR), Ceballos, Hernan2 (AUTHOR), Wonnapinij, Passorn1,3,4 (AUTHOR), Kraichak, Ekaphan5 (AUTHOR), Utthiya, Supanut1 (AUTHOR), Suttangkakul, Anongpat1,3,4 (AUTHOR), Gomez, Leonardo D.6 (AUTHOR), Kittipadakul, Piya7,8 (AUTHOR), Siriwong, Nongnuch9 (AUTHOR), Kongsil, Pasajee7,8 (AUTHOR) pasajee.k@ku.th, Vuttipongchaikij, Supachai1,3,4 (AUTHOR) supachai.v@ku.th
Publikováno v:
Plants, People, Planet. Nov2024, Vol. 6 Issue 6, p1534-1551. 18p.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sukhita Sathitnaitham, Hernan Ceballos, Passorn Wonnapinij, Ekaphan Kraichak, Supanut Utthiya, Anongpat Suttangkakul, Leonardo D. Gomez, Piya Kittipadakul, Nongnuch Siriwong, Pasajee Kongsil, Supachai Vuttipongchaikij
Publikováno v:
Plants, People, Planet, Vol 6, Iss 6, Pp 1534-1551 (2024)
Social Impact Statement Cassava is a vital food source for millions worldwide, crucial for food security and economic stability. This study analyzed cell wall polysaccharides in cassava roots to understand their impact on cooking properties. We found
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88d0d19d088c447c9520593949d00a3e