Zobrazeno 1 - 10
of 2 464
pro vyhledávání: '"Cooking Treatments"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González, Roxana E.1,2 (AUTHOR) gonzalez.roxana@inta.gob.ar, Botella, María B.2,3 (AUTHOR) pquintas@mendoza-conicet.gob.ar, Quintas, Pamela Y.2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum. 2023, Vol. 26, p112. 7p.
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Bottle gourd is a good source of health-beneficial bioactive substances. This research aimed at evaluating the effect of different cooking methods (pressure cooking, microwaving, and frying) and extraction solvents (methanol, ethanol and but
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a58ca44126784e05b8ccb4d11edc507e
Publikováno v:
In Heliyon September 2023 9(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 80-86 (2023)
In this study, chickpea starch was treated with atmospheric pressure steaming, atmospheric pressure boiling, high pressure steaming or high pressure boiling for 20 min. The effects of the four common heat treatment methods on the ordered crystal stru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b659f5bf0b74282a044f873ee873090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 9, Pp e19825- (2023)
In this study, the effects of ultrasonic and steam-cooking treatments on the physicochemical and emulsifying properties of bamboo shoots protein (BSP) were investigated. The particle size and the polydispersity index (PDI) of U-BSP (ultrasonic-BSP) b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6c10b35583248e3a27030724adb1264