Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Cooking (Meat)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
118
pro vyhledávání:
'"Cooking (Meat)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Charcuterie for Dummies. [elektronicky zdroj]
Autor:
LaFay, Mark
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Elektronická kniha
The River Cottage curing & smoking handbook / by Steven Lamb ; with an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall. [electronic resource]
Autor:
Lamb, Steven
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Tom Kitchin's meat & game / Tom Kitchin. [electronic resource]
Autor:
Kitchin, Tom
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Byron. [elektronicky zdroj]
Autor:
Byng, Tom
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Carnes. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
Carnes y parrilladas / M. Palla. [electronic resource]
Autor:
Palla, Monica
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Bbq rules : the old-school guide to smoking meat / Myron Mixon with Kelly Alexander. [electronic resource]
Autor:
Mixon, Myron
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
The meat hook meat book : buy, butcher, and cook your way to better meat / Tom Mylan. [electronic resource]
Autor:
Mylan, Tom
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Let's Eat Meat : Recipes for prime cuts, cheap bits and glorious scraps of meat. [electronic resource]
Autor:
Parker Bowles, Tom
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Texas BBQ / by Jonas Cramby. [electronic resource]
Autor:
Cramby, Jonas
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[12]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
101
Elektronické knihy
20
Knihy
20
Electronic Resources
6
Dissertations
2
Akademické články
Předmět
99
cooking (meat)
22
cookbooks
20
electronic books
15
barbecuing
9
meat cuts
8
meat
7
meat--preservation
6
cooking
6
hamburgers
5
cookbooks.
5
masters theses
4
cooking (game)
4
cooking (meat)--juvenile literature
4
cooking (vegetables)
3
cooking (smoked foods)
3
food
3
meat cutting
3
microwave cooking.
3
sausages
3
smoking (cooking)
2
case-control studies
2
cooking (beef)
2
cooking (meat)--fiction
2
cooking (pasta)
2
cooking (sausages)
2
cooking / specific ingredients / meat
2
cooking methods
2
cooking, american--southern style
2
cooking, spanish
2
effect of heat on.
2
entre es (cooking)--juvenile literature
2
entrees (cooking) -- juvenile literature
2
food and beverages
2
food habits--united states
2
high-protein diet
2
high-protein diet--recipes
2
humans
2
international cooking--juvenile literature
2
meat industry and trade--environmental aspects
2
meatballs
2
meat--moral and ethical aspects
2
processed meat
2
quick and easy cooking
2
red meat
2
sensory evaluation.
2
smoked foods
2
spain
2
sustainable living
1
[shs.archeo]humanities and social sciences/archaeology and prehistory
1
[shs.class]humanities and social sciences/classical studies
Vydavatel
9
ten speed press
6
clarkson potter
4
absolute press
3
allen & unwin
3
chronicle books llc
3
dk
3
gooseberry patch
2
artisan
2
cook's illustrated
2
editorial de vecchi
2
enslow publishing, llc
2
harvest
2
liberty street
2
library press
2
new society publishers
2
parkstone international
2
pavilion books
2
quadrille
2
quarry books
2
stewart, tabori & chang
2
storey publishing, llc
1
abrams
1
agate surrey
1
anchor
1
andrews uk
1
atria books
1
bearport books
1
black dog & leventhal
1
bloomsbury
1
bookstorm
1
bradventures llc
1
canongate canons
1
cider mill press
1
crc press
1
editions le sureau
1
ege universitesi
1
elsevier science publishers
1
enslow elementary
1
hal ccsd
1
hardie grant books
1
john wiley & sons, incorporated
1
kansas state university
1
mdpi
1
millbrook press
1
quadrille publishing, limited
1
russian academy of sciences
1
storey pub.
1
taylor & francis
1
virginia cooperative extension service
1
федеральное государственное бюджетное научное учреждение «всероссиискии научно-исследовательскии институт мяснои промышленности им. в.м. горбатова»
Publikováno v
1
indo-european linguistics and classical philology yearbook
1
international journal of food science & technology
1
все о мясе
Zdroj
84
eBook Index
20
Vybrané kolekce e-knih
6
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
6
OpenAIRE
2
Scopus®
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......