Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Cooking (Fish)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
110
pro vyhledávání:
'"Cooking (Fish)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Elektronická kniha
The flexible pescatarian / Jo Pratt. [electronic resource]
Autor:
Pratt, Jo
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 2
2
Elektronická kniha
Cool fish recipes : main dishes for beginning chefs / Alex Kuskowski. [electronic resource]
Autor:
Kuskowski, Alex
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
La guida Definitiva per Cucinare il Pesce Alla Maniera Indiana / Prasenjeet Kumar ; traduzione di Simona Barone. [electronic resource]
Autor:
Kumar, Prasenjeet
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Elektronická kniha
Entrantes de pescado. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 5
5
Elektronická kniha
Pescados : la idea ligera / Mariane Rosemberg. [electronic resource]
Autor:
Rosemberg, Mariane
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
De la caña a la mesa. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
Fresh fish : a fearless guide to grilling, shucking, searing, poaching and roasting seafood / Jennifer Trainer Thompson ; photographs by Keller + Keller. [electronic resource]
Autor:
Thompson, Jennifer Trainer
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
The Original Bluefish Cookbook : Delicious Ways to Deal with the Blues. [elektronicky zdroj]
Autor:
Jacobs, Greta
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Fish Kitchen. [elektronicky zdroj]
Autor:
Outlaw, Nathan
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Wild rice goose and other dishes of the Upper Midwest / John G. Motoviloff ; cover photo and design, Sara DeHaan ; book design, Caroline Beckett. [electronic resource]
Autor:
Motoviloff, John
, 1967-, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[11]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
93
Elektronické knihy
29
Knihy
29
Electronic Resources
4
Akademické články
1
Recenze
1
Reports
Předmět
90
cooking (fish)
31
cooking (seafood)
29
electronic books
13
cookbooks
10
cooking (game)
4
cooking (shellfish)
4
cooking (wild foods)
4
smoked fish
4
sushi
3
barbecuing
3
cooking
3
cooking (potatoes)
3
cooking, american--new england style
3
fish consumption
3
structural equation modeling
2
cooking (canned foods)
2
cooking (fish)--japan--handbooks, manuals, etc
2
cooking (fish)--juvenile literature
2
cooking (smoked foods)
2
cooking, american -- new england style
2
cooking, indic
2
fishes--handbooks, manuals, etc
2
food and beverages
2
food processing and manufacture
2
nonfiction
2
perfluorinated compounds
2
pescatarian cooking
2
pfoa
2
pfos
2
reducing diets--recipes
2
seafood
2
tp368-456
2
vegetarian cooking
1
03 medical and health sciences
1
0301 basic medicine
1
030109 nutrition & dietetics
1
absorption of water
1
agricultural and biological sciences (miscellaneous)
1
agriculture
1
aquatic invertebrates--handbooks, manuals, etc
1
atmospheric chemistry
1
barrel (unit)
1
basilicum
1
biology
1
biology.organism_classification
1
business
1
business.industry
1
bycatches (fisheries)
1
canned fish
1
chemistry
Vydavatel
5
willow creek press
4
ten speed press
3
editorial de vecchi
3
geezer guides
3
globe pequot
3
harvard common press
3
parkstone international
2
checkerboard library
2
editions le sureau
2
hardie grant books
2
media source, inc.
2
pavilion
2
quadrille
2
quiller
2
storey publishing, llc
2
taylor & francis group
2
the experiment
2
white lion publishing
2
マイナビ出版
1
absolute press
1
amer chemical soc
1
america's test kitchen
1
anboco
1
andrews uk
1
andrews uk limited
1
artisan
1
avery
1
babelcube, inc.
1
ballantine books
1
benbella books
1
cameron books
1
down east
1
globe pequot press
1
gooseberry patch
1
grub street publishing
1
informa healthcare
1
knack
1
le sureau
1
quadrille publishing, limited
1
storey pub.
1
storey publishing
1
the university of wisconsin press
1
triumph books
1
tuttle pub.
1
university of minnesota press
1
virginia cooperative extension service
1
voronezh state university of engineering technologies
1
wiley
1
zenodo
1
ノートルダム清心女子大学
Publikováno v
2
cogent food & agriculture
2
journal of agricultural and food chemistry
2
library journal
1
cogent food and agriculture
1
online version of thesis.
1
vestnik voronezskogo gosudarstvennogo universiteta inzenernyh tehnologij
1
ノートルダム清心女子大学紀要. 人間生活学・児童学・食品栄養学編 = notre dame seishin university kiyo. studies in : human living sciences, child welfare, food and nutrition
Zdroj
67
eBook Index
29
Vybrané kolekce e-knih
7
OpenAIRE
2
Scopus®
1
Library, Information Science & Technology Abstracts
1
Science Citation Index Expanded
1
Directory of Open Access Journals
1
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
1
Business Source Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......