Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Cooking, Medieval"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
34
pro vyhledávání:
'"Cooking, Medieval"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Elektronická kniha
Forging communities : food and representation in medieval and early modern Southwestern Europe / edited by Montserrat Piera. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 2
2
Elektronická kniha
Foods, feasts, and celebrations / Margaux Baum and Tehmina Bhote. [electronic resource]
Autor:
Baum, Margaux
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
El vino y las viandas de la mesa medieval : presentación / presentación Ma. Jesús Salinero Cascante. [electronic resource]
Autor:
Salinero Cascante, María Jesús
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Medieval flavors : food, cooking, and the table / Massimo Montanari ; translated by Beth Archer Brombert. [elektronicky zdroj]
Autor:
Montanari, Massimo
, 1949-, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Sweet Delights from a Thousand and One Nights : The Story of Traditional Arab Sweets. [elektronicky zdroj]
Autor:
Salloum, Habeeb
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on requests.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
The medieval cook / Bridget Ann Henisch. [electronic resource]
Autor:
Henisch, Bridget Ann
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
The medieval kitchen [electronic resource] : a social history with recipes / Hannele Klemettilä.
Autor:
Klemettilä, Hannele
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Elektronická kniha
La cocina del Cid : historia de los yantares y banquetes de los caballeros medievales / Miguel Angel Almodovar. [electronic resource]
Autor:
Almodovar, Miguel Angel
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Recipes for a medieval feast : working flexibly with fractions / Janey Levy. [electronic resource]
Autor:
Levy, Janey
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Regional cuisines of medieval Europe : a book of essays / edited by Melitta Weiss Adamson. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
Další »
[4]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
32
Elektronické knihy
10
Knihy
10
Electronic Resources
Předmět
22
cooking, medieval
9
electronic books
3
cooking, medieval--juvenile literature
2
cooking
2
cooking, arab
2
cooking--history--to 1500.--europe
2
food habits
2
food habits -- europe -- history -- to 1500
2
food habits--europe--history--to 1500
2
food habits--europe--history--to 1500--juvenile literature
2
food habits--history--to 1500.--europe
2
food habits--iberian peninsula--history--to 1500
2
food in literature
2
literature, medieval
2
medicine, medieval
1
arithmetic -- juvenile literature
1
arithmetic--juvenile literature
1
civilization, medieval
1
cocina
1
confectionery--arab countries--history
1
cookbooks
1
cooking -- history
1
cooking (herbs)
1
cooking (herbs)--germany
1
cooking / history
1
cooking / holiday
1
cooking / seasonal
1
cooking, english
1
cooking, german
1
cooking, international
1
cooking, medieval--arab countries
1
cooking, medieval--early works to 1800
1
cooking, medieval--europe, western
1
cooking, medieval--germany
1
cooking, medieval--history--juvenile literature
1
cooking, medieval--italy
1
cooking, medieval--spain--catalonia
1
cooking, north african--early works to 1800
1
cooking, spanish--catalonian style
1
cooking, spanish--early works to 1800
1
cooking--europe, german-speaking--early works to 1800
1
cooking--europe--history--to 1500
1
cooking--history.--europe
1
cooking--italy--history--to 1500
1
diet
1
diet therapy--spain--early works to 1800
1
edad media
1
europe -- social life and customs -- juvenile literature
1
fasting
1
fasts and feasts--england--history--to 1500
Vydavatel
5
routledge
2
columbia university press
2
editions l'harmattan
2
editorial barcino
2
nowtilus
2
reaktion books
2
the rosen publishing group, inc
1
bantam
1
continuum
1
ediciones universidad de salamanca
1
enslow publishing, llc
1
greenwood
1
i. b. tauris & company, limited
1
i.b. tauris
1
peter lang gmbh, internationaler verlag der wissenschaften
1
rosen publishing
1
rowman & littlefield publishers
1
skyhorse
1
the boydell press
1
the rosen publishing group's, powerkids press
1
the university of arkansas press
1
university of arkansas press
1
university of toronto press
1
誠文堂新光社
Zdroj
22
eBook Index
10
Vybrané kolekce e-knih
2
eBook Collection (EBSCOhost)
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......