Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Cooking, French"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
272
pro vyhledávání:
'"Cooking, French"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Eating in Eighteenth-Century Provence : The Evolution of a Tradition. [elektronicky zdroj]
Autor:
Santich, Barbara
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Provence to Pondicherry : Recipies from France and Faraway. [elektronicky zdroj]
Autor:
Kiros, Tessa
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Vegan Recipes from France. [elektronicky zdroj]
Autor:
Arnold, Kristina
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
World Food : Heritage Recipes for Classic Home Cooking [a Parisian Cookbook]. [elektronicky zdroj]
Autor:
Oseland, James
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
JGV : a Life in 12 Recipes. [elektronicky zdroj]
Autor:
Vongerichten, Jean-Georges
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Elektronická kniha
Wild asparagus, wild strawberries : two years in France / Barbara Santich. [electronic resource]
Autor:
Santich, Barbara
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 7
7
Elektronická kniha
The cook's atelier : recipes, techniques, and stories from our French cooking school / Marjorie Taylor and Kendall Smith Franchini ; with Anna Watson Carl ; photography by Anson Smart. [electronic resource]
Autor:
Taylor, Marjorie
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
James' French Adventure : In the Footsteps of Floyd, James's New Recipes for Classic French Dishes. [elektronicky zdroj]
Autor:
Martin, James
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
How to make a French family : a memoir of love, food, and faux pas / Samantha Vérant. [electronic resource]
Autor:
Vérant, Samantha
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Je cuisine une fois pour toute la semaine : 7 jours ou presque! / de Laurence de Cabarrus and Sabine Jarry. [electronic resource]
Autor:
Cabarrus, Laurence de
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[28]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
249
Elektronické knihy
64
Knihy
64
Electronic Resources
Předmět
216
cooking, french
62
electronic books
43
cookbooks
11
food habits--france
10
cooking, french--juvenile literature
9
cooking
8
cooking, french--provenc al style
8
pastry
7
desserts
6
cooking, french--history
6
gastronomy
5
baking
5
cooking, french--fiction
5
cooking--france--paris
4
cooking / regional & ethnic / french
4
cooking, italian
4
food habits--france--juvenile literature
4
sauces
3
americans--france--paris--biography
3
cooking, american--southern style
3
cooks--united states--biography
3
food habits -- france
3
gastronomy--france
3
menus
3
reducing diets
3
seasonal cooking
2
african american cooking
2
african american women cooks--georgia--atlanta
2
african americans--social life and customs.--s
2
baby foods
2
comfort food
2
conduct of life in literature
2
confectionery
2
cooking (pork)
2
cooking (vegetables)
2
cooking, asian
2
cooking, french--anecdotes
2
cooking, french--early works to 1800
2
cooking, german
2
cooking--france--dordogne
2
cooks--france--biography
2
cooks--france--paris--biography
2
food
2
food habits--france--history
2
food writers--france--biography
2
food--fiction
2
france -- social life and customs
2
french language--english.--conversation and ph
2
french laundry (restaurant)
2
gardens in art
Vydavatel
15
gibbs smith
10
clarkson potter
7
knopf
7
routledge
6
artisan
6
chronicle books llc
6
hardie grant books
6
harvest
6
ligaran
5
abrams
5
ten speed press
4
columbia university press
4
grub street cookery
4
little, brown and company
4
running press adult
3
andrews mcmeel publishing
3
crown
3
grosset & dunlap
3
grub street
3
skyhorse
3
workman publishing company
2
anchor
2
andrews mcmeel publishing, llc
2
appetite by random house
2
arsenal pulp press
2
cambridge university press
2
counterpoint
2
de vecchi ediciones
2
duke university press
2
editions l'harmattan
2
editions quae
2
grand central life & style
2
greenwood
2
hardie grant london
2
harvard common press
2
houghton mifflin harcourt
2
johns hopkins university press
2
library press
2
lifestyle
2
pegasus books
2
pelican publishing
2
penguin books
2
publisher not identified
2
quadrille publishing, limited
2
ulysses press
2
university of ottawa press
2
workman publishing
1
bina nusantara university
1
cornell university press
1
suny press
Zdroj
198
eBook Index
64
Vybrané kolekce e-knih
7
eBook Collection (EBSCOhost)
3
OpenAIRE
Geografie
2
france -- social life and customs
1
france -- social life and customs -- 18th century
1
france -- social life and customs -- 20th century
1
paris (france) -- guidebooks
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......