Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cook BT"'
Autor:
Tong, S, Lingappa, JR, Chen, Q, Shu, B, Lamonte, AC, Cook, BT, Birge, C, Chern, SWW, Liu, X, Galloway, R, Mai, LQ, Ng, WF, Yang, JY, Butany, J, Comer, JA, Monroe, SS, Beard, RS, Ksiazek, TG, Erdman, D, Rota, PA, Pallansch, MA, Anderson, LJ
Publikováno v:
International Conference on SARS-one year after the (first) outbreak; 20040508-20040511; Lübeck; DOC04sars6.07 /20040526/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1175::ee59304600af18676bee40a108c71a01
http://www.egms.de/en/meetings/sars2004/04sars031.shtml
http://www.egms.de/en/meetings/sars2004/04sars031.shtml
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plundrich NJ; Plants for Human Health Institute, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, North Carolina Research Campus, Kannapolis, NC 28081, USA., Cook BT; Department of Chemistry, Bioinformatics Research Center, North Carolina State University, Raleigh, NC 27695, USA., Maleki SJ; United States Department of Agriculture-Agricultural Research Service-Southern Regional Research Center, New Orleans, LA 70124, USA., Fourches D; Department of Chemistry, Bioinformatics Research Center, North Carolina State University, Raleigh, NC 27695, USA., Lila MA; Plants for Human Health Institute, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, North Carolina Research Campus, Kannapolis, NC 28081, USA. Electronic address: mlila@ncsu.edu.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2019 Jun 30; Vol. 284, pp. 287-295. Date of Electronic Publication: 2019 Jan 18.
Autor:
O'Rourke KP; Department of Biology, Middlebury College, 276 Bicentennial Way, MBH354, Middlebury, VT 05753. spatafor@middlebury.edu., Shaw JD, Pesesky MW, Cook BT, Roberts SM, Bond JP, Spatafora GA
Publikováno v:
Journal of bacteriology [J Bacteriol] 2010 Mar; Vol. 192 (5), pp. 1433-43. Date of Electronic Publication: 2009 Nov 13.
Autor:
Kutz FW; Office of Research and Development (RD-680), U.S. Environmental Protection Agency, Washington, DC 20460., Cook BT, Carter-Pokras OD, Brody D, Murphy RS
Publikováno v:
Journal of toxicology and environmental health [J Toxicol Environ Health] 1992 Oct; Vol. 37 (2), pp. 277-91.
Publikováno v:
Journal of toxicology. Clinical toxicology [J Toxicol Clin Toxicol] 1983 Apr; Vol. 20 (2), pp. 167-74.