Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"Cook, G.L."'
Autor:
Bonneau, M., WALSTRA, P., Claudi-Magnussen, C., Kempster, A.J., Tornberg, E., Fischer, K., Diestre, A., Siret, F., Chevillon, P., Claus, R., Dijksterhuis, G., Punter, P., Matthews, K.R., Agerhem, H., Béague, M.P., Oliver, M.A., Gispert, M., Weiler, U., von Seth, G., Leask, H., Font i Furnols, M., Homer, D.B., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.285-295
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::380469db35e44c89bf7ddc8ac7f45b6a
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
https://hal.inrae.fr/hal-02695653
Autor:
Bonneau, M., Kempster, A.J., Claus, R., Claudi-Magnussen, C., Diestre, A., Tornberg, E., WALSTRA, P., Chevillon, P., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.251-259
Meat Science, Elsevier, 2000, 54, pp.251-259
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23f88ab0dbfb8a8d620c76ec8298f916
https://hal.inrae.fr/hal-02694266
https://hal.inrae.fr/hal-02694266
Publikováno v:
Boar taint in entire male pigs. Proceedings of a meeting of the EAAP working group "Production and utilisation of meat from entire male pigs", Stockholm, Sweden 1-3 October 1997 / Michel Bonneau, Kerstin Lundström and Brigitta Malmfors (editors).-Wageningen : Wageningen Pers, 1997.-(EAAP Publication ; 92)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0833b9c865254d761fcb881b52173f20
https://research.wur.nl/en/publications/eu-research-programme-on-boar-taint-androstenone-and-skatole-leve
https://research.wur.nl/en/publications/eu-research-programme-on-boar-taint-androstenone-and-skatole-leve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonneau, M., Kempster, A.J., Claus, R., Claudi-Magnussen, C., Diestre, A., Tornberg, E., Walstra, P., Chevillon, P., Weiler, U., Cook, G.L.
Publikováno v:
Meat Science; 2000, Vol. 54 Issue: 3 p251-259, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.