Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Conventional chicken"'
Autor:
Berna Çapan, Aytunga Bağdatli
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 10, Iss 2, Pp 183-190 (2021)
In this study, the commercially available chicken thigh and breast meat produced by organic and conventional methods were investigated in terms of physicochemical, microbiological and sensorial properties. The organic chicken breasts had higher fat c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d50ec863f2564c0b8bbc193b5b025f5e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.