Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Connolly, S. N."'
Autor:
Vincent, L.1, Connolly, S. N.1 steve.connolly@tees.ac.uk, Dolan, F.2, Willcocks, P. H.3, Jayaweera, S. A. A.1, Pendlebury, R.4
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Oct2006, Vol. 86 Issue 1, p147-154. 8p. 5 Charts, 9 Graphs.
Autor:
Vincent, L.1, Connolly, S. N.1 steve.connolly@tees.ac.uk, Dolan, F.2, Willcocks, P. H.3, Jayaweera, S. A. A.1
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry. Oct2006, Vol. 86 Issue 1, p155-164. 10p. 3 Charts, 13 Graphs.
Autor:
Gupta, Rakesh Kumar, Pipliya, Sunil, Karunanithi, Sangeetha, Eswaran U, Gnana Moorthy, Kumar, Sitesh, Mandliya, Shubham, Srivastav, Prem Prakash, Suthar, Tejas, Shaikh, Ayaz Mukarram, Harsányi, Endre, Kovács, Béla
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3125, 32p
Publikováno v:
Rhodora; 2013, Vol. 115 Issue 962, p121-132, 12p
Autor:
Çiçek S; Department of Agriculture Biotechnology, Ataturk University, Erzurum, Turkiye., Yilmaz MT; Department of Industrial Engineering, King Abdulaziz University, Jeddah, Saudi Arabia., Hadnađev TD; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Novi Sad, Serbia., Tadesse EE; Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Kraków, Kraków, Poland.; Bahir Dar Institute of Technology, Bahir Dar University, Bahir Dar, Ethiopia., Kulawik P; Department of Animal Products Technology, University of Agriculture in Kraków, Kraków, Poland., Ozogul F; Department of Seafood Processing Technology, Faculty of Fisheries, Cukurova University, Adana, Turkiye.; Biotechnology Research and Application Center, Cukurova University, Adana, Turkiye.
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2024 Jul; Vol. 23 (4), pp. e13393.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Begum, Tofa, Follett, Peter A., Shankar, Shiv, Moskovchenko, Lana, Salmieri, Stephane, Lacroix, Monique
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); May2023, Vol. 88 Issue 5, p2141-2161, 21p
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.); Oct2022, Vol. 87 Issue 10, p4569-4579, 11p
Publikováno v:
Food Frontiers; Mar2022, Vol. 3 Issue 1, p56-82, 27p