Zobrazeno 1 - 10
of 22 560
pro vyhledávání: '"Conjugated linoleic acid (CLA)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poliana Carneiro Martins, Itallo Conrado Sousa de Araújo, Januária Silva Santos, Fabyola Barros de Carvalho, Maria Auxiliadora Andrade, José Henrique Stringhini
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 48 (2024)
ABSTRACT Conjugated linoleic acid (CLA) refers to a group of positional and geometric isomers of linoleic acid. Hens fed a diet supplemented with CLA exhibit increased levels of saturated fatty acids, which may influence the quality characteristics o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7283de0ffccd416ea67218eda3879d06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazareei, Samad, Aghjehgheshlagh, Farzad Mirzaei, Achachlouei, Bahram Fathi, Mahdavi, Ali, Narenji sani, Reza
Publikováno v:
In Small Ruminant Research February 2024 231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nursaadah Syahro Fitriyah, Lukman Abiola Oluodo, Patipan Hnokaew, Siriporn Umsook, Tanakorn Tanukarn, Wiphawan Kueamanee, Prayad Thirawong, Trisadee Khamlor, Saowaluck Yammuen-Art
Publikováno v:
Veterinary Integrative Sciences, Vol 23, Iss 2 (2024)
The objective of this study was to analyze the trends in ruminant products research (beef, goat, lamb, and milk) research, particularly conjugated linoleic acid (CLA) using intellectual and conceptual structures in bibliometric analysis. This study w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3dd2679678c47ae857d7df46eb08ed1
Autor:
Badawy, Sara, Liu, Yanan, Guo, Mingyue, Liu, Zhenli, Xie, Changqing, Marawan, Marawan A., Ares, Irma, Lopez-Torres, Bernardo, Martínez, Marta, Maximiliano, Jorge-Enrique, Martínez-Larrañaga, María-Rosa, Wang, Xu, Anadón, Arturo, Martínez, María-Aránzazu
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172