Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Conigliaro, Gaetano"'
Autor:
MONDELLO, Vincenzo, LO PICCOLO, Sandra, CONIGLIARO, Gaetano, ALFONZO, Antonio, TORTA, Livio, BURRUANO, Santella
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2013 Aug 01. 52(2), 388-396.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/42685416
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ALFONZO, Antonio, CONIGLIARO, Gaetano, TORTA, Livio, BURRUANO, Santella, MOSCHETTI, Giancarlo
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2009 Apr 01. 48(1), 155-158.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26463341
Autor:
BURRUANO, Santella, ALFONZO, Antonio, LO PICCOLO, Sandra, CONIGLIARO, Gaetano, MONDELLO, Vincenzo, TORTA, Livio, MORETTI, Maddalena, ASSANTE, Gemma
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2008 Aug 01. 47(2), 122-131.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26463308
Autor:
BURRUANO, Santella, MONDELLO, Vincenzo, CONIGLIARO, Gaetano, ALFONZO, Antonio, SPAGNOLO, Alessandro, MUGNAI, Laura
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2008 Aug 01. 47(2), 132-136.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26463309
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, 2006 Dec 01. 45(3), 271-275.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26463264
Autor:
Mirabile Giulia, Bella Patrizia, Conigliaro Gaetano, Giambra Selene, Alberto Vazquez Maryen, Davino Salvatore, Torta Livio
The purposes of this study were 1) to determine the total fungal contamination in Sicilian raw materials and livestock, 2) to evaluate the occurrence of Aspergillus spp., Penicillium spp. and Fusarium spp., 3) to identify fungi belonging to the genus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::8235eb53c5730825bb6f10961043419b
http://hdl.handle.net/10447/385835
http://hdl.handle.net/10447/385835
Precedenti indagini, rivolte alla valorizzazione ed alla diffusione di pratiche enologiche basate su un ridotto uso di coadiuvanti tecnologici attraverso l’impiego di fermentazione alcoliche spontanee gestite in modo da eliminare e/o ridurre l’us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::1af8c3e264d6ba6162fb8d7bc930103e
http://hdl.handle.net/10447/347420
http://hdl.handle.net/10447/347420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.