Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Cong Yanjun"'
Autor:
Mao Lin, Cong Yanjun
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Some infants and young children suffer from cow's milk allergy (CMA), and have always mainly used hypoallergenic infant formula as a substitute for breast milk, but some of these formulas can still cause allergic reactions. In recent years, it has be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45987c626eec419fb493647e1e6c44b6
Autor:
Wei Jiaqi, Cong Yanjun
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Eggs and their products are commonly consumed in food products worldwide, and in addition to dietary consumption, egg components are widely used in the food industry for their antimicrobial, cooking, and other functional properties. Globally, eggs ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a69485852d70461d90ea188d9997b812
Recent advances in the study of epitopes, allergens and immunologic cross-reactivity of edible mango
Autor:
Guo, Honglei, Cong, Yanjun
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness May 2024 13(3):1186-1194
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness May 2023 12(3):882-888
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness September 2022 11(5):1282-1289
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science November 2020 103(11):9815-9824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Fatigue December 2019 129
Publikováno v:
In Materials & Design 15 March 2018 142:297-307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.