Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Conforti, Paula"'
Autor:
Klim-Conforti, Paula, Zaheer, Rabia, Levitt, Anthony J., Cheung, Amy H., Schaffer, Ayal, Fefergrad, Mark, Niederkrotenthaler, Thomas, Sinyor, Mark
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders Reports April 2023 12
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2022 28
Autor:
Klim-Conforti, Paula, Zaheer, Rabia, Levitt, Anthony J, Cheung, Amy H., Schachar, Russell, Schaffer, Ayal, Goldstein, Benjamin I., Fefergrad, Mark, Niederkrotenthaler, Thomas, Sinyor, Mark
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 1 May 2021 286:134-141
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 6, Iss 1, Pp 243-253 (2021)
Nowadays there is an increasing demand for healthy biscuits. The reduction in sugar and fat level, as well as the addition of bioactive compounds, is positively associated with a healthy diet. In the present work, low-fat and low-sugar biscuits were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e9586a953b94370bceea5d6f62bf9dd
Autor:
Klim-Conforti, Paula1,2,3 (AUTHOR) calmwaterliverpool@outlook.com, Levitt, Anthony J.4,5 (AUTHOR), Cheung, Amy H.4,5 (AUTHOR), Loureiro, Raisa3 (AUTHOR), Fefergrad, Mark4,5 (AUTHOR), Schaffer, Ayal4,5 (AUTHOR), Niederkrotenthaler, Thomas6,7 (AUTHOR), Sinyor, Mark4,5 (AUTHOR), Zaheer, Juveria5,8 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Public Health. 9/9/2022, Vol. 22 Issue 1, p1-14. 14p. 1 Diagram, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Mar2024, Vol. 30 Issue 2, p107-116, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bigne, Facundo, Sciammaro, Leonardo Pablo, Conforti, Paula, Salinas, María Victoria, Ferrero, Cristina, Puppo, María Cecilia
Publikováno v:
In Prosopis as a Heat-Tolerant Nitrogen-Fixing Desert Food Legume 2022:333-340
Supplemental material, sj-docx-1-fst-10.1177_10820132221135275 for Gluten-free wafer formulation: Development, characterisation and addition of flavourings with antioxidant capacity by Agostina Mantovano, Patrignani Mariela and Paula Andrea Conforti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::389753db6201c4b75aa64075c1f4840c